GELUID HUREN IN OVERIJSSEL

Bent u op zoek naar een kundig bedrijf waar u beeld, licht en geluid kunt huren voor uw project in Overijssel? Holiday – Presentatie, beeld, licht en geluid – is een allround audiovisueel verhuurbedrijf gevestigd in Wierden. Dankzij onze centrale ligging in Overijssel zijn wij voor iedereen dichtbij. Steden als Almelo, Hengelo, Enschede, Rijssen, Zwolle, Deventer, Oldenzaal, Hardenberg, Haaksbergen, Raalte en Ommen bevinden zich allen op minder dan vijftig kilometer van ons bedrijf; waardoor wij snel kunnen leveren en u met minimale transportkosten geconfronteerd zult worden. 

PRESENTATIES IN OVERIJSSEL

Wij verzorgen al vele decennia het geluid bij presentaties in Overijssel. Onze klanten huren vaak niet alleen een standaard geluid set, maar kiezen eveneens voor bijvoorbeeld draadloze microfoons, opname apparatuur of catch box.

GELUID BIJ FEEST IN OVERIJSSEL

U kunt bij ons een passende geluidsinstallatie huren wanneer u een bruiloft, personeelsfeest, verjaardag of themafeest gaat organiseren. Wij bepalen samen met u welke set het meest van waarde kan zijn voor uw situatie.

GELUID HUREN VOOR EEN BEURS

Een geluidsinstallatie kan bijdragen aan een succesvol beursverloop. Bij ons kunt u een draadloze microfoon voor demonstraties en strak geluid om muziek af te spelen huren. U kunt rekenen op A-kwaliteit.

Geluid Verhuur Overijssel - Feesten en concerten
Geluid Huren Overijssel - Presentaties

BEELD, LICHT, PODIUM & GELUID HUREN VOOR EVENTS IN OVERIJSSEL

Wilt u meer dan alleen geluid huren voor uw evenement in Overijssel? Dan is het goed om te weten dat u dankzij een ruim productaanbod eveneens bij ons aan kunt kloppen wanneer u op zoek bent naar podia, verlichting, grote beeldschermen, straalverbindingen, etc. Zo heeft u te maken met slechts  1 aanspreekpunt voor het hele audiovisuele pakket, waardoor u meer tijd heeft om zich te focussen op de overige aspecten van uw event.

TOPKWALITEIT GELUID HUREN IN OVERIJSSEL VOOR EEN GOEDE PRIJS

De goede kwaliteit van onze producten, concurrerende tarieven en rijke ervaring zorgen er voor dat wij worden ingeschakeld om audiovisuele apparatuur te leveren door heel Overijssel, het hele land en zelfs in het buitenland. Enkele voorbeelden van projecten in onze provincie waarbij de organisatie besloot het geluid (al dan niet in combinatie met beeld en verlichting) bij Holiday te huren zijn:

– Nederlands Kampioenschap Veldrijden Hellendoorn, Salland
– Wereldkampioenschap Voetbal Ommen, Dalfsen, Salland
– Troonswisseling in Nijverdal en Wierden, Salland & Twente
– Presentaties in o.a. Rijssen, Almelo, Hengelo en Enschede
– Feesten, festivals, partijen, etcetera door heel Overijssel
– Lezingen Andre Kuipers in o.a. Vriezenveen & Rijssen
– En nog meer uiteenlopende projecten in Overijssel

Geluid Verhuur in Overijssel

PROFITEER VAN ONZE RIJKE PRAKTIJKERVARING

Veel van onze klanten kiezen voor zogenaamde dry-hire; oftewel huren van beeld, licht en geluidsapparatuur zonder verdere ondersteuning. Echter, indien u op zoek bent naar een leverancier welke u wel professionele ondersteuning kan bieden tijdens uw project, dan bent u eveneens bij ons aan het juiste adres. Reeds vele decennia wordt er in binnen- en buitenland gebruik gemaakt van onze kennis en apparatuur.

NEEM CONTACT MET OP VOOR MEER INFORMATIE

Denkt u dat wij wellicht iets voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij brainstormen graag met u over de best denkbare audiovisuele invulling voor uw project. Daarnaast geven wij regelmatig demonstraties bij ons aan de zaak, zodat u precies kunt zien wat er mogelijk is wanneer u kiest gebruik te maken van onze producten en dienstverlening.

Wilt u geluid huren voor uw project in Overijssel?
Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de talrijke mogelijkheden
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.