GELUID HUREN VOOR UW PROJECT IN OVERIJSSEL?

Bent u op zoek naar een kundig bedrijf waar u beeld, licht en geluid kunt huren voor uw project? Holiday – Presentatie, beeld, licht en geluid – is een allround audiovisueel verhuurbedrijf gevestigd in Wierden. Dankzij onze centrale ligging in Overijssel zijn wij voor iedereen dichtbij. Steden als Almelo, Hengelo, Enschede, Rijssen, Zwolle, Deventer, Oldenzaal, Hardenberg, Haaksbergen en Ommen bevinden zich allen op minder dan vijftig kilometer van ons bedrijf; waardoor wij snel kunnen leveren en u met minimale transportkosten geconfronteerd zult worden. Conclusie: Goed en voordelig geluid huren in Overijssel doet u bij Holiday.

GELUID VERHUUR IN OVERIJSSEL – TOPKWALITEIT TEGEN EEN SCHERPE PRIJS

De hoogwaardige kwaliteit van onze producten in combinatie met concurrerende tarieven zorgt ervoor dat wij worden ingeschakeld om audiovisuele producten te leveren door de gehele provincie, het hele land en zelfs buiten ons landsgrenzen. Enkele voorbeelden van projecten in Overijssel waarbij de organisatie besloot het geluid (al dan niet in combinatie met beeld en verlichting) bij Holiday te huren zijn:

– Nederlands Kampioenschap Veldrijden te Hellendoorn, Salland
– Wereldkampioenschap Voetbal te Ommen en Dalfsen, Salland
– Troonswisseling in Nijverdal en Wierden, Salland & Twente
– Professionele presentaties in Almelo, Hengelo & Enschede
– Lezingen, discussies & events voor professionals in Rijssen
– Feesten, festivals, partijen, etcetera door heel Overijssel

GELUID VERHUUR IN OVERIJSSEL – IN COMBINATIE MET PODIA, LICHT EN GELUID

Wilt u meer dan alleen geluid huren voor uw evenement in Overijssel? Wellicht is het dan goed om te weten dat u dankzij ons ruime assortiment eveneens bij ons terecht kunt indien u op zoek bent naar podia, verlichting, grote beeldschermen, straalverbindingen, etc. U heeft zodoende slechts 1 aanspreekpunt voor de gehele audiovisuele pakket, waardoor u meer tijd heeft om zich te focussen op de overige aspecten bij de organisatie van uw event.

GELUID VERHUUR IN OVERIJSSEL – PROFITEER VAN ONZE RIJKE ERVARING

Veel van onze klanten kiezen voor zogenaamde dry-hire; oftewel huren van beeld, licht en geluidsapparatuur zonder verdere ondersteuning. Echter, indien u op zoek bent naar een leverancier welke u wel professionele ondersteuning kan bieden tijdens uw project, dan bent u eveneens bij ons aan het juiste adres. Reeds vele decennia wordt er in binnen- en buitenland gebruik gemaakt van onze kennis en apparatuur.

GELUID VERHUUR IN OVERIJSSEL – NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE

Denkt u dat wij wellicht iets voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij brainstormen graag met u over de best denkbare audiovisuele invulling voor uw project. Daarnaast geven wij regelmatig demonstraties bij ons aan de zaak, zodat u precies kunt zien wat er mogelijk is wanneer u kiest gebruik te maken van onze producten en dienstverlening.

Wilt u geluid huren voor uw project in Overijssel?
Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de talrijke mogelijkheden
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search