GELUID HUREN

Geluid huren en doet u dit het liefst bij een onderneming welke jarenlang ervaring heeft en waar u keuze heeft uit een zeer uitgebreid assortiment? Dan bent u bij Holiday Geluidsverzorging  aan het juiste adres. Wij zijn namelijk al meer dan veertig jaar in de geluidsbranche actief en werken enkele met kwalitatief hoogwaardige producten van gerenommeerde A-merken. Dankzij een breed scala aan geluidsapparatuur zijn wij in staat om voor iedere toepassing de juiste oplossing te bieden.

Complete Geluidsinstallatie

Geluid Huren? Wij verhuren onze line-arrays en xsubs o.a. in Overijssel - Twente - Omgeving van Almelo, Hengelo, Zwolle, Enschede en Deventer

Wij zijn experts op het gebied van geluid; dankzij ons uitgebreide assortiment zijn wij in staat een passende geluidset te leveren voor nagenoeg iedere toepassing.

Electro Voice Line-Arrays + Xsubs
Zeer krachtige PA-installaties
Complete presentatiesets
> Compacte geluidsets

Draadloze Microfonie

Geluid Huren - Draadloze microfonie voor projecten in oa Overijssel, Gelderland en Drenthe.

Vandaag de dag kunnen draadloze microfoons echt niet meer ontbreken bij presentaties waarbij sprekers informatie dienen over te dragen op een groot publiek.

Draadloze Head Sets
Draadloze Handmicrofoons
> Draadloze Werpmicrofoons
> Draadloos Vergadersysteem

Overige Apparatuur

Geluid Huren - Overige apparatuur voor uw projecten in Overijssel - Twente, Salland - Almelo - Hengelo - Enschede

Als allround audiovisueel specialist beschikken wij vanzelfsprekend over een uitgebreid productaanbod. In ons assortiment vindt u o.a. onderstaande producten.

DJ-Sets / Media Players
> Digitale Mengpanelen
> Opname-apparatuur
> En nog veel meer

Geluid Huren – Vertrouw op professionele ondersteuning

Wilt u een geluidsinstallatie huren? Dan streeft u ongetwijfeld naar een zeer goede kwaliteit. Om dit te realiseren kunt u gebruik maken van de kennis van onze vakidioten. Zij voorzien u bijvoorbeeld – indien gewenst – van advies bij uw zoektocht naar de juiste geluidsapparatuur of bedienen de knoppen tijdens uw project om er zeker van te zijn dat alles tot in de puntje wordt geregeld.

Geluid Huren – Details maken het verschil

Kwalitatief hoogwaardige producten dus. Het klinkt hierdoor wellicht eenvoudig, even het geluid huren. De keuze voor de juisteiten luidsprekers verschilt namelijk per toepassing. Vervolgens gaat u nog een stapje verder en worden de ideale instellingen voor onder andere processoren en versterkers ingesteld, welke eveneens per event sterk kunnen verschillen. Dit alles is nog maar het topje van de ijsberg en doen beseffen dat een optimale geluidskwaliteit voor een groot gedeelte afhankelijk is van details.

Geluid Huren – Wij zijn actief in binnen- en buitenland

Dankzij onze geografische liggen zijn wij vanzelfsprekend veelvuldig actief in de omgeving van onze thuisbasis – dat wil zeggen Overijssel. Echter, mede dankzij onze Twentse nuchterheid, wordt er ook in de overige provincies in Nederland regelmatig gebruik gemaakt van onze geluidsapparatuur. Bovendien zijn wij regelmatig buiten onze landsgrenzen actief.

Interesse in totale audiovisuele ontzorging voor uw project?
Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de talrijke mogelijkheden
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search