GELUID HUREN

Geluid huren bij een ervaren en vakkundig bedrijf? Bij Holiday Geluidsverzorging bent u aan het juiste adres, wij zijn namelijk al meer dan 40 jaar actief en werken met kwalitatief hoogwaardige producten van gerenommeerde A-merken. Dankzij ons zeer uitgebreide assortiment zijn wij in staat om voor iedere toepassing het beste geluid te leveren. Dankzij onze onze rijke ervaring, scherpe tarieven en goede service kiezen talloze bedrijven in zowel Overijssel als op landelijk niveau voor onze dienstverlening.

Complete Geluidsinstallatie

Geluid Huren? Wij verhuren onze line-arrays en xsubs o.a. in Overijssel - Twente - Omgeving van Almelo, Hengelo, Zwolle, Enschede en Deventer

Wij zijn experts op het gebied van geluid, dankzij ons uitgebreide assortiment zijn wij in staat een passende geluidset te leveren voor nagenoeg iedere toepassing.

> Electro Voice Line-Arrays + Xsubs
> Zeer krachtige PA-installaties
> Complete presentatiesets
> Compacte geluidsets

Draadloze Microfonie

Geluid Huren - Draadloze microfonie voor projecten in oa Overijssel, Gelderland en Drenthe.

Vandaag de dag kunnen draadloze microfoons echt niet meer ontbreken bij presentaties waarbij sprekers informatie dienen over te dragen op een groot publiek.

> Head Sets
> Handmicrofoons
> Werpmicrofoons
> Vergadersysteem

Overige Apparatuur

Geluid Huren - Overige apparatuur voor uw projecten in Overijssel - Twente, Salland - Almelo - Hengelo - Enschede

Als allround audiovisueel specialist beschikken wij vanzelfsprekend over een uitgebreid productaanbod. In ons assortiment vindt u onder andere onderstaande producten.

DJ-Sets / Mediaplayers
> Digitale Mengpanelen
> Opname-apparatuur
> Karaoke sets, etc.

Vertrouw op professionele ondersteuning

Wilt u een geluidsinstallatie huren? Dan streeft u ongetwijfeld naar de beste kwaliteit. Om dit te realiseren kunt u een beroep doen op de kennis van onze specialisten. Zij voorzien u graag van advies bij uw zoektocht naar de juiste geluidsapparatuur, of ze kunnen voor u de knoppen bedienen tijdens uw project. Alles wordt dan tot in details geregeld.

Wij zijn actief in binnen- en buitenland

Onze geografische ligging zorgt er voor dat wij veelvuldig actief zijn in Overijssel. Echter, mede dankzij onze Twentse nuchterheid, wordt er ook in de overige provincies in Nederland regelmatig gebruik gemaakt van onze geluidsapparatuur. Zelfs buiten de landsgrenzen wordt er met enige regelmaat gebruik gemaakt van onze dienstverlening.

Wilt u geluid huren? Besef dat details het verschil maken!

Kwalitatief hoogwaardige producten dus. Het klinkt hierdoor wellicht eenvoudig, even het geluid huren. De keuze voor de juiste luidsprekers verschilt echter per toepassing. Ook de ideale instellingen voor onder andere processoren en versterkers eveneens per event kunnen verschillen. Dit alles is nog maar het topje van de ijsberg en doen beseffen dat een optimale geluidskwaliteit voor een groot gedeelte afhankelijk is van details.

Totale audiovisuele ontzorging voor uw project in Overijssel?
Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de talrijke mogelijkheden
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.