TRUSS HUREN – TRUSS CARRE – TRUSS CONSTRUCTIES

Wilt u een truss carre huren voor uw evenement? Bijvoorbeeld ten behoeve van een concert, beursstand of om uw producten in de spotlights te zeten? Wij beschikken over honderden strekkende meters truss, waarmee wij voor nagenoeg ieder project de gewenste trussconstructie kunnen creëren. Graag gaan wij met u in gesprek, zodat wij gezamenlijk kunnen filosoferen over een mooie oplossing voor uw toepassing.

Truss Huren – Wij stellen veiligheid voorop

Tijdens vakbeurzen wordt er streng gecontroleerd op de deugdelijkheid van materialen welke gebruikt worden bij de opbouw van een tand. Wij juichen dit vanzelfsprekend toe, veiligheid is een aspect welke immer voorop dient te staan. Om deze reden kunt u er dan ook vanuit gaan dat alle truss welke u bij ons huurt in goede staat verkeren en van erkende merken zijn.

truss huren nijverdal overijssel

Trussconstructies in een audiovisueel pakket

Wilt u meer dan alleen dan truss huren? Als allround AV-specialist kunnen wij u voorzien van een compleet op maat gesneden pakket op het gebied van beeld, licht, geluid en video. Hierbij kunt u onder andere denken aan 65″ tv-schermen, de juiste (sfeer)verlichting van uw stand, enorme videowalls, complete geluidsinstallaties en nog veel meer.

Trussconstruncties in binnen- en buitenland

Al enkele decennia bouwen wij voor onze gewaardeerde opdrachtgevers fraaie truss carres, welke een gedegen basis vormen voor uiteenlopende projecten. Wist u trouwens dat wij onze trussen niet enkel op nationaal, maar eveneens op internationaal niveau verhuren? Ook voor beurzen in België, Frankrijk en Duitsland bouwden wij fraaie truss constructies.

truss huren beursstand hardenberg

Neem vrijblijvend contact op voor aanvullende informatie

Wenst u aanvullende informatie te ontvangen met betrekking tot onze producten of dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord. Eveneens bent u van harte welkom bij ons aan de zaak om samen de uitgebreide mogelijkheden door te spreken.

A-Merk truss  |  TÜV gecertificeerd  |  Vele strekkende meters
Nederland  |  Duitsland  |  Frankrijk  |  België
Beeld  |  Geluid  |  Verlichting

Truss huren of een complete truss carre huren?
Neem een kijkje op deze site en ontdek de mogelijkheden
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.