PODIUM HUREN

Bent u op zoek naar een fraai podium voor uw evenement? In het uitgebreide assortiment van Holiday Geluidsverzorging vindt u eveneens podia in diverse soorten en maten. Zo kunt u onder andere bij ons terecht wanneer u op zoek bent naar een modulair podium, een complete podiumwagen of een multifunctionele LED Podiumwagen. Neem rustig een kijkje op deze pagina om te ontdekken welk podium geschikt is voor uw project.

podium huren voor projecten in twente, overijssel. ervaring in oa almelo hengelo enschede zwolle en deventer

PODIUMWAGEN HUREN   

Wilt u onze podiumwagen te huren? Dan kiest u voor een podium met een vloeroppervlak van 33 vierkante meter. Wij garanderen een korte opbouwtijd, waardoorer geen kosten voor op- en afbouw in rekening gebracht hoeven te worden. Is de podiumwagen te klein voor uw project? Wij kunnen het podiumoppervlak uitbreiden met ons modulaire podium.

33m2 podiumoppervlak:           7,40 x 4,50 meter
Standaard uitgerust met RGB LED Verlichting
Optioneel: Licht en geluid naar uw wens

MODULAIR PODIUM HUREN              

Met onze ‘losse’ podiumdelen – ook wel een modulair podium genoemd – kunnen grote podia gecreëerd worden. De eenheden hebben een afmeting van 2.50 x 1.25 meter en beschikken over een anti-slip laag, waardoor het geschikt is voor indoor en outdoor gebruik. De hoogte van het podium kan naar uw wens worden aangepast.

Podiumdelen:       2,50 x 1,50 meter
Hoogte podium:   0,60 of 1,20 meter
Inclusief Podiumtrap en veiligheidsrekken

podium verhuur overijssel

WIJ PLAATSEN PODIA DOOR HEEL NEDERLAND

Door de jaren heen hebben wij op veel locaties in Nederland een podium mogen leveren. Bedrijven, overheidsinstanties en evenementenorganisaties erkennen de stabiliteit van ons podium en hebben ons gekozen als vaste leverancier als er een podium nodig is. Wij hebben veel ervaring in Overijssel. Dankzij onze gunstige geografische ligging kunnen wij namelijk tegen gunstige tarieven leveren in Zwolle, Deventer, Hardenberg, Hengelo, Enschede, Almelo, Oldenzaal en andere locaties in Twente en Salland. Dankzij onze ervaring, kwaliteit en gunstige tarieven worden wij ook vaak ingehuurd bij projecten in andere delen van het land.

MEER DAN ALLEEN EEN PODIUM HUREN?

Wij zijn een allround audiovisueel verhuurbedrijf, hetgeen u de mogelijkheid biedt om meer dan alleen een podium te huren. Indien gewenst kunnen wij de gehele audiovisuele invulling voor u faciliteren. Denk aan een krachtige geluidsinstallatie, sfeervolle verlichting, grote presentatieschermen, camerawerk en live streaming. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het mogelijk maken.

WILT U EEN VEILIG PODIUM HUREN?

Zoals eerder aangegeven hebben wij reeds op meerdere locaties in Nederland een podium mogen opbouwen. Onze producten hebben zodoende door de jaren heen laten zien veilig te zijn voor uiteenlopende toepassingen. Indien gewenst kunnen wij onze podia leveren inclusief veiligheidsrekken aan de linker-, rechter- en achterzijde. Voor gebruik in de buitenlucht, is de anti-slip laag een pre.

LED PODIUMWAGEN HUREN

Onze onderscheidende LED Podiumwagen biedt voordelen voor alle partijen welke bij uw evenement betrokken zijn. Denk onder andere aan de toegevoegde waarde op het gebied van uitstraling voor uw evenement, de extra exposure welke u uw sponsoren kunt bieden en de meerwaarde voor het publiek aangezien u prachtige beelden kunt vertonen of een social media wall kunt creëren. Wij leveren deze podiumwagen standaard inclusief 12,5m groot podium.

Groot LED scherm met veel mogelijkheden
Uitgerust met een complete regie ruimte
Standaard geleverd met 12,5m2 podium

Note:   Wij bieden u de mogelijkheid een fraai podium te huren; echter houdt onze dienstverlening hier niet op. Veelvuldig verhuren wij ons podium als onderdeel van een uitgebreid audiovisueel pakket bestaande uit apparatuur op het gebied van beeld, licht en geluid. Klinkt dit u als muziek in de oren? Maak vrijblijvend een afspraak om samen de mogelijkheden te bespreken.

Een passend podium huren voor uw project?
Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.