PODIUM HUREN

Bent u op zoek naar een fraai podium voor uw evenement? In het uitgebreide assortiment van Holiday Geluidsverzorging vindt u eveneens podia in diverse soorten en maten. Zo kunt u onder andere bij ons terecht wanneer u op zoek bent naar een modulair podium, een complete podiumwagen of een multifunctionele LED Podiumwagen. Neem rustig een kijkje op deze pagina om te ontdekken welk podium geschikt is voor uw project.

MODULAIR PODIUM  |  COMPLETE PODIUMWAGEN  |  LED PODIUMWAGEN

Podium Huren - Wij verhuren een modulair podium of complete podiumwagen

PODIUMWAGEN HUREN   

Kiest u ervoor om onze podiumwagen te huren? Dan kiest u voor een royaal podium met een vloeroppervlak van ruim 33 vierkante meter. Prettige bijkomstigheid is de snelle opbouw, waardoor wij voor de op- en afbouw van onze podiumwagen geen kosten in rekening hoeven te brengen. Is deze podiumwagen te klein voor uw project? Indien gewenst kunnen wij het podiumoppervlak uitbreiden met ons modulaire podium met speciale anti-slip laag.

33m2 podiumoppervlak:           7,40 x 4,50 meter
Standaard uitgerust met RGB LED Verlichting
Optioneel: Licht en geluid naar uw wens

MODULAIR PODIUM HUREN              

Wij beschikken over ‘losse’ podiumdelen – ook wel een modulair podium genoemd – waarmee een groot podium gecreëerd kan worden. De podiumdelen hebben een afmeting van 2.50 x 1.25 meter en beschikken over een anti-slip laag, waardoor het geschikt is voor indoor en outdoor gebruik. De hoogte van het podium kan naar uw wens worden aangepast. Bovendien beschikken wij over trappen en veiligheidsrekken om aan de safety eisen te voldoen.

Podiumdelen:       2,50 x 1,50 meter
Hoogte podium:   0,60 of 1,20 meter
Inclusief Podiumtrap en veiligheidsrekken

Podium Huren? LED Podiumwagen in bv. Overijssel

LED PODIUMWAGEN HUREN

Onze onderscheidende LED Podiumwagen biedt voordelen voor alle partijen welke bij uw evenement betrokken zijn. Denk onder andere aan de toegevoegde waarde op het gebied van uitstraling voor uw evenement, de extra exposure welke u uw sponsoren kunt bieden en de meerwaarde voor het publiek aangezien u prachtige beelden kunt vertonen of een social media wall kunt creëren. Wij leveren deze podiumwagen standaard inclusief 12,5m groot podium.

Groot LED scherm met veel mogelijkheden
Uitgerust met een complete regie ruimte
Standaard geleverd met 12,5m2 podium

Note:   Wij bieden u de mogelijkheid een fraai podium te huren; echter houdt onze dienstverlening hier niet op. Veelvuldig verhuren wij ons podium als onderdeel van een uitgebreid audiovisueel pakket bestaande uit apparatuur op het gebied van beeld, licht en geluid. Klinkt dit u als muziek in de oren? Maak vrijblijvend een afspraak om samen de mogelijkheden te bespreken.

Een passend podium huren voor uw project?
Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search