PODIUM HUREN

Bent u op zoek naar een fraai podium voor uw evenement? In het uitgebreide assortiment van Holiday Geluidsverzorging vindt u eveneens podia in diverse soorten en maten. Zo kunt u onder andere bij ons terecht wanneer u op zoek bent naar een modulair podium, een complete podiumwagen of een multifunctionele LED Podiumwagen. Neem rustig een kijkje op deze pagina om te ontdekken welk podium geschikt is voor uw project.

podium huren voor projecten in twente, overijssel. ervaring in oa almelo hengelo enschede zwolle en deventer

PODIUMWAGEN HUREN   

Wilt u onze podiumwagen te huren? Dan kiest u voor een podium met een vloeroppervlak van 33 vierkante meter. Wij garanderen een korte opbouwtijd, waardoorer geen kosten voor op- en afbouw in rekening gebracht hoeven te worden. Is de podiumwagen te klein voor uw project? Wij kunnen het podiumoppervlak uitbreiden met ons modulaire podium.

33m2 podiumoppervlak:           7,40 x 4,50 meter
Standaard uitgerust met RGB LED Verlichting
Optioneel: Licht en geluid naar uw wens

MODULAIR PODIUM HUREN              

Met onze ‘losse’ podiumdelen – ook wel een modulair podium genoemd – kunnen grote podia gecreëerd worden. De eenheden hebben een afmeting van 2.50 x 1.25 meter en beschikken over een anti-slip laag, waardoor het geschikt is voor indoor en outdoor gebruik. De hoogte van het podium kan naar uw wens worden aangepast.

Podiumdelen:       2,50 x 1,50 meter
Hoogte podium:   0,60 of 1,20 meter
Inclusief Podiumtrap en veiligheidsrekken

Podium Huren? LED Podiumwagen in bv. Overijssel

LED PODIUMWAGEN HUREN

Onze onderscheidende LED Podiumwagen biedt voordelen voor alle partijen welke bij uw evenement betrokken zijn. Denk onder andere aan de toegevoegde waarde op het gebied van uitstraling voor uw evenement, de extra exposure welke u uw sponsoren kunt bieden en de meerwaarde voor het publiek aangezien u prachtige beelden kunt vertonen of een social media wall kunt creëren. Wij leveren deze podiumwagen standaard inclusief 12,5m groot podium.

Groot LED scherm met veel mogelijkheden
Uitgerust met een complete regie ruimte
Standaard geleverd met 12,5m2 podium

Note:   Wij bieden u de mogelijkheid een fraai podium te huren; echter houdt onze dienstverlening hier niet op. Veelvuldig verhuren wij ons podium als onderdeel van een uitgebreid audiovisueel pakket bestaande uit apparatuur op het gebied van beeld, licht en geluid. Klinkt dit u als muziek in de oren? Maak vrijblijvend een afspraak om samen de mogelijkheden te bespreken.

Een passend podium huren voor uw project?
Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Start typing and press Enter to search