TV HUREN | 43 – 115 INCH BEELDSCHERMEN

Veel van onze klanten kiezen er voor een televisie te huren welke gebruikt worden tijdens bijvoorbeeld een presentatie, open dag, beurs, feestje of herdenkingsdienst. Zij kunnen bij ons kiezen uit 43, 49 of 65 inch tv schermen met een 4K resolutie. Indien een groter formaat gewenst is, kan een 115 inch high resolution led scherm uitkomst bieden. Laatstgenoemde scherm beschikt over een enorme helderheid en is om die reden zeer geschikt om te gebruiken in ruimtes met veel daglicht. Lees verder als u meer wilt weten over de tv schermen die u bij ons kunt huren.

4K Televisie Huren | 43 tot en met 85 inch

Zoals u reeds heeft kunnen lezen beschikken onze 43, 49, 65 en 85 inch televisies over een 4K UHD resolutie, waardoor uw beelden haarscherp weergegeven kunnen worden. Bijkomend voordeel van deze TVs is de ‘automatic upscale’ feature, waardoor beelden met een ietwat lagere resolutie automatisch in kwaliteit zullen worden opgeschaald.

115″ HIGH RESOLUTION P1.8 LED SCHERM HUREN

Vreest u dat onze tv schermen niet voor voldoende impact zullen zorgen? Dan kan er gekozen worden voor een high resolution led scherm met een 115 inch beelddiagonaal. Dit beeldscherm is 2,50 meter breed en 1,50 meter hoog, waardoor alles ook op afstand goed zichtbaar is. Door zijn enorme helderheid is dit scherm een goede keuze bij veel daglicht.

tv huren rijssen twente overijssel
tv huren twente overijssel

WIJ VERHUREN TV’S DOOR HEEL NEDERLAND

Wij verhuren onze televisies veelal in onze eigen provincie, Overijssel – omgeving van o.a. Zwolle, Deventer, Enschede, Almelo, Hengelo, Rijssen en Hardenberg. Maar ook buiten de provinciegrenzen verrichten wij veel diensten. Door heel het land wordt er gebruik van onze TV schermen of andere beeldschermen, welke u tegen een goede prijs kunt huren.

HOE WILT U HET TV SCHERM HEBBEN GEPLAATST?

Als u bij ons een tv huurt, kan deze op verschillende manieren worden geplaatst. Zo kan er gekozen worden een tv op te hangen, maar eveneens kan er gekozen worden voor een standaard of een verhoogde truss statief. Ook een 115″ beeldscherm kan op diverse manieren worden opgeleverd. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw situatie.

EEN GROOT BEELDSCHERM HUREN MET LICHT EN GELUID

Ook wanneer u niet alleen een tv, maar eveneens licht en geluid wilt huren voor uw project, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over de juiste apparatuur om zowel klein- als grootschalige presentaties tot een succes te maken. Tot slot wijzen wij u graag op het feit dat wij ook een podium voor u kunnen plaatsen.

tv huren voor projecten in overijsselse steden als hengelo, enschede, zwolle, almelo en deventer

WILT U MEER INFORMATIE ONTVANGEN MET BETREKKING TOT ONZE TV SCHERMEN?

Wilt u meer informatie ontvangen omtrent onze televisie verhuur-activiteiten? U weet dat u altijd geheel vrijblijvend contact met ons kunt opnemen. Wij zenden u gaarne aanvullende informatie toe met betrekking tot de vele mogelijkheden. Ook bent u van harte welkom om bij ons aan de zaak te brainstormen over de mogelijkheden. Wij zorgen dat de koffie klaarstaat.

Wij verhuren 4K Ultra HD Televisies in diverse soorten en maten
Ontdek wat deze TV’s voor uw kunnen betekenen
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.