4K ULTRA HD TV HUREN

TV Huren? Voor veel van onze afnemers is het gebruik van televisies heden ten dage nog altijd een zeer geschikte manier om een boodschap over te dragen. Wij worden dan ook regelmatig benaderd met de vraag of een grote televisie huren bij ons tot de mogelijkheden behoort. Vanzelfsprekend is dit mogelijk. Meer informatie met betrekking tot onze TV’s vindt u op deze pagina.

4K Ultra HD TV Huren – Diverse soorten en maken

Voor veel van onze afnemers is het gebruik van televisies heden ten dage nog altijd een zeer geschikte manier om een boodschap over te dragen. Wij worden dan ook regelmatig benaderd met de vraag of een grote televisie huren bij ons tot de mogelijkheden behoort. Vanzelfsprekend is dit mogelijk. Meer informatie m.b.t. onze TV’s vindt u op deze pagina.

4K UHD TV Huren? Bijvoorbeeld voor uw project in Overijssel, Gelderland of Drenthe.

4K Ultra High Definition Televisie Huren

De meeste van onze televisies met een beelddiagonaal van 43 of 65 Inch bieden u een 4K Ultra High Definition beeldkwaliteit, waardoor de door uw gewenst beelden haarscherp weergegeven zullen worden. Bijkomend voordeel van deze TV’s is de ‘automatic upscale’ feature, waardoor beelden met een ietwat lagere resolutie automatische zullen worden opgeschaald.

Televisie Huren op een fraaie standaard

Wij verhuren onze statieven in de meeste gevallen met een standaard. Echter, welke standaard het meest geschikt is voor uw project kunt u zelf bepalen. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van een luxueuze standaard of een truss-statief waarvan u zelf de hoogte kunt bepalen. Indien gewenst kunnen wij u per mail een afbeelding zenden van beide mogelijkheden.

tv huren voor projecten in overijsselse steden als hengelo, enschede, zwolle, almelo en deventer

Wij verhuren onze 4K UHD TVs in een groot verzorgingsgebied

Wij verhuren onze televisies veelal in onze eigen regio; Overijssel – omgeving van steden als Zwolle, Deventer, Hardenberg, Enschede, Almelo en Hengelo. Echter verrichten wij onze diensten ook ver buiten de regionale grenzen. Wij tour door heel Nederland, en zelfs daarbuiten, om onze klanten bij uiteenlopende projecten te voorzien van een 4K Ultra High Definition TV.

Meer informatie ontvangen met betrekking tot onze 4K UHD TVs?

Wilt u meer informatie ontvangen omtrent onze televisie verhuur-activiteiten? U weet dat u altijd geheel vrijblijvend contact met ons kunt opnemen. Wij zenden u gaarne aanvullende informatie toe met betrekking tot de vele mogelijkheden. Ook bent u van harte welkom om bij ons aan de zaak te brainstormen over de mogelijkheden. Wij zorgen dat de koffie klaarstaat.

Wij verhuren 4K Ultra HD Televisies in diverse soorten en maten
Ontdek wat deze TV’s voor uw kunnen betekenen
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search