GROOT SCHERM HUREN RIJSSEN

Bent u bezig met de organisatie van een evenement in Rijssen en wilt u hierbij gebruik maken van een groot scherm? Wij bieden u de mogelijkheid een led scherm, televisie of beamer met projectiescherm te huren bij u in de buurt. Wij werken met kwalitatief hoogwaardige producten, welke u tegen een scherpe prijs kunt huren. Meerdere organisaties uit Rijssen gingen u voor.

LED SCHERM HUREN RIJSSEN

Onze indoor, outdoor en mobiele led schermen werden in Rijssen gebruikt voor onder andere: presentaties, feesten, openluchtbioscopen, sportwedstrijden en andere evenementen. Meer hierover leest u op Grootbeeldscherm.nl

BEAMER HUREN RIJSSEN

In Rijssen werd er afgelopen decennia ook regelmatig gebruikt van door ons geleverde beamers en projectieschermen. Bijvoorbeeld bij presentaties, in het theater en feestelijke gelegenheden.

TELEVISIE HUREN RIJSSEN

Wilt u graag een televisie huren voor uw project? Wij verhuren diverse soorten tv-schermen met een 4K resolutie. Ze kunnen op diverse manieren worden geplaatst en functioneren plug ’n play.

led scherm huren rijssen
beamer en projectiescherm huren voor projecten in rijssen
65 inch televisies met geluid op een truss statief in rijssen

MEER DAN ALLEEN EEN LED SCHERM HUREN

Veel opdrachtgevers uit Rijssen kozen er voor om naast een led scherm ook geluid, verlichting en een podium bij ons te huren. Holiday Geluidsverzorging is een allround verhuurbedrijf die de complete audiovisuele invulling van uw project kan verzorgen. Wij werken met kwaliteitsproducten, welke u tegen een eerlijke prijs kunt huren.

WIJ ZORGEN VOOR TECHNISCHE ONTZORGING

Wij doen er alles aan om een opstelling te leveren met veel gebruiksgemak. In de meeste gevallen slagen wij hier goed in, waardoor onze klanten zelf de knoppen kunnen bedienen tijdens een evenement. Soms is er echter specifieke technische kennis vereist; in dit geval kunnen onze professionals u helpen.

MEER OVER HET HUREN VAN EEN LED SCHERM IN RIJSSEN

Bent u na het lezen van de ze pagina geïnteresseerd geraakt in onze producten en dienstverlening? Voel u dan vrij contact met ons op te nemen voor aanvullende informatie of daag ons direct uit om een voorstel op te stellen voor uw project. Natuurlijk bent u ook welkom bij ons in Wierden voor een demonstratie van onze schermen.

HUUR EEN GROOT SCHERM VOOR UW PROJECT IN RIJSSEN
U KUNT KIEZEN VOOR DIVERSE SOORTEN LED SCHERMEN, BEAMERS EN TELEVISIES
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.