LED SCHERM HUREN

Steeds meer organisaties schakelen onze hulp in als zij een led scherm willen huren. Logisch, want de aantrekkingskracht van een led scherm is enorm. Bij ons kan gekozen worden uit indoor, outdoor en mobiele led schermen variërend in resolutie en grootte. Dit zorgt er voor dat wij bijna iedereen een led scherm kunnen bezorgen die voldoet aan de gestelde eisen. Een zeer hoge resolutie, enorme helderheid of budget oplossing? Samen met u bekijken wij welk type led scherm geschikt is voor hetgeen u in gedachten heeft.

INDOOR LED SCHERM HUREN 

Zoekt u een groot indoor led scherm voor uw beursstand, presentatie of concert? Voor de zakelijke markt beschikken wij over state-of-the-art led schermen voor het allerbeste resultaat. Ook wanneer u een iets minder groot budget heeft kunt u bij ons een led scherm huren.

MOBIEL LED SCHERM HUREN

Bij ons kunt een mobiel led scherm huren tegen een zeer scherpe prijs. Onze systemen geven u veel gebruiksgemak en kunnen snel worden opgebouwd, waardoor ze meestal al binnen een kwartier in gebruik genomen kunnen worden. Compleet met uitgebreide, verwarmde, regieruimte. Uit te breiden met geluidsinstallatie en/of podium.

OUTDOOR LED SCHERMEN HUREN

Onze outdoor led schermen behoren met 10.000 nits helderheid tot de krachtigsten die u kunt vinden. Hierdoor zullen beelden ook goed te zien zijn als het zon vol op het scherm schijnt. Bijkomende voordelen: Ze zijn waterproof en te huur voor een scherpe prijs.

ONZE RIJKE LED SCHERM ERVARING

Al ruim veertig jaar voorzien wij evenementen van beeld, licht en geluid. Sinds 2007 verhuren wij eveneens led schermen, waardoor wij tot de meest ervaren spelers op de led scherm markt gerekend kunnen worden. De sterke combinatie van ervaring, kwaliteit en scherpe tarieven zorgt er voor dat honderden organisaties bij ons een led scherm huurden.

MEER WETEN OVER ONZE LED SCHERMEN?

Hebben onze led schermen uw aandacht getrokken? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden met betrekking tot het huren van een led scherm. Ook kunt u natuurlijk een kijkje nemen op Grootbeeldscherm.nl; onze handelsnaam waarmee wij ons specifiek richten op de verhuur van led schermen huren.

LEDSCHERMEN KUNNEN WAARDEVOL ZIJN VOOR UW EVENEMENT
Maak gerust een afspraak om onze producten te komen bezichtigen

Start typing and press Enter to search