LED SCHERM HUREN UTRECHT

Wij bieden u de mogelijkheid een fraai led scherm te huren voor uw project in Utrecht. Kies voor een passend indoor, outdoor of mobiel scherm om van uw evenement een succes te maken. In de afgelopen jaren hebben wij al op heel veel locaties in Utrecht een groot beeldscherm mogen installeren. Op deze pagina ziet u een aantal voorbeelden.

JAARBEURS UTRECHT

De Jaarbeurs in Utrecht is een beurscomplex waar veel zakelijke evenementen gehouden worden. Neemt uw bedrijf deel aan een belangrijke vakbeurs? Door een groot LED Scherm te huren zorgt u er voor dat en uw beursstand goed opvalt. Dit ook nog eens voor een scherpe prijs.

BEATRIXTHEATER UTRECHT

Het Beatrixtheater in Utrecht is een andere locatie in Utrecht waar uiteenlopende projecten worden georganiseerd. Ten eerste is het een zoals de naam al doet vermoeden theater. In het verleden hebben wij op deze plek echter ook al led schermen mogen leveren die gebruikt werden tijdens diverse bijeenkomsten.

SUPERNOVA IN UTRECHT

In het complex van de Jaarbeurs vindt u een gedeelte dat Supernova wordt genoemd. Een fraaie ruimte die eveneens gebruikt wordt voor zakelijke evenementen. Ook op deze plek kunnen onze professionals u voorzien van een prachtige led wall. Vele bedrijven lieten dit al door met succes door ons team faciliteren.

NBC NIEUWEGEIN

Onder de rook van Utrecht, in Nieuwegein, vindt u het NBC Congrescentrum. Vanwege de centrale ligging en goede faciliteiten kiezen een fijne plek om een event te organiseren. Holiday Geluidsverzorging heeft u in het verleden ook al eens een groot led scherm met geluid mogen plaatsen.

EXPO HOUTEN

Met de Expo Houten beschikt de provincie over nog een prachtige evenementen locatie die uitermate geschikt is voor beurzen e.a. zakelijke bijeenkomsten. Het begint misschien een repeterend verhaal te worden, maar ook op deze plek hebben wij onze producten al eens tentoon mogen stellen.

ELDERS IN UTRECHT

Hierboven heeft u kunnen lezen dat onze led schermen tijdens veel zakelijke evenementen in Utrecht zijn gebruikt. Dat is onze core business, maar ook voor andere projecten in deze regio zijn onze schermen ingezet. Bijvoorbeeld tijdens het WK Voetbal, om te adverteren en voor openluchtbioscopen.

PROFITEER VAN TURNKEY TOTAALOPLOSSINGEN

Wij streven altijd naar een gebruiksvriendelijke totaaloplossing, zodat onze afnemers de apparatuur zoveel mogelijk zelf kan bedienen. In veel gevallen slagen wij er in een plug en play-opstelling te realiseren. Soms echter zijn er specifieke wensen waardoor dit niet in zijn geheel mogelijk is. In dat geval kunt u er voor kiezen de apparatuur te laten bedienen door een ervaren professional of in ieder geval standby te laten staan. Dan weet u zeker dat de techniek in goede handen is en het AV-gedeelte soepel zal verlopen.

LED SCHERM HUREN VOOR EVENTS IN UTRECHT?
Wij verhuren eveneens touchscreens, televisies en beamers
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.