LED SCHERM HUREN AMSTERDAM

Wilt u een led scherm huren voor een project in Amsterdam? Wij zijn een ervaren AV-bedrijf die al jarenlang veel organisaties voorziet van led schermen in onze hoofdstad. Of het nu een kleinschalig business event bedraagt of een belangrijke vakbeurs in de RAI, ons zeer uitgebreide aanbod maakt het mogelijk om voor nagenoeg iedere toepassing passende opstellingen te realiseren. Hopelijk heeft u na uw bezoek aan onze site een goed beeld gekregen van onze producten, de mogelijkheden en onze ervaring in Amsterdam.

LED SCHERM BEURS AMSTERDAM

Staat uw bedrijf binnenkort op de beurs in Amsterdam en zoekt u een manier om aandacht te genereren met uw stand? Dan kunt u er voor kiezen een groot led scherm te huren. Wij beschikken over de juiste producten en kennis om een goed in de RAI resultaat te realiseren.

VIDEOPRODUCTIES AMSTERDAM

Onze LED Schermen zijn van goede kwaliteit en daarom zeer geschikt voor video producties in Amsterdam. Kenmerkend zijn de hoge refresh rate, goede contrasten, veel kleurdiepte en betrouwbaarheid. Wij hebben al geholpen bij diverse video opnames en tv producties.

LED SCHERM EVENTS AMSTERDAM

Voor veel organisaties hebben wij een LED Scherm mogen leveren in Amsterdam. Deze werden ingezet tijdens evenementen, zoals: Corporate events, presentaties, congressen, feesten, etc. Wij kunnen een passend led scherm leveren voor binnen en buiten.

HUUR DE COMPLETE AV-TECHNIEK VOOR UW PROJECT

Wij stellen u in de gelegenheid alleen een led scherm, maar de complete audiovisuele invulling voor uw project te huren bij hetzelfde bedrijf. Qua materialen kan hierbij kan gedacht worden aan geluidsapparatuur, project- en sfeerverlichting, truss constructies, camera’s, beeldmixers, etcetera. Met onze producten is het mogelijk een geslaagde video conferentie, multi cam registratie, concert of presentatie te organiseren. Dit alles is slechts een selectie van de vele diensten waarmee wij u kunnen ondersteuning. Staat uw toepassing niet in het rijtje? Hoogstwaarschijnlijk kunnen wij u gewoon van dienst zijn. Indien gewenst kunt u onze vakmensen inhuren zodat u er van op aan kunt dat alles in Amsterdam goed verloopt.

LED SCHERM HUREN IN OMGEVING VAN AMSTERDAM

Op deze pagina vindt u enkele voorbeelden van projecten in Amsterdam waarbij gebruik gemaakt werd van onze LED Schermen. Wij willen echter benadrukken dat wij u niet alleen in Amsterdam, maar ook op andere plekken in Noord-Holland van dienst kunnen zijn. Zo hebben wij ook mogen meewerken aan projecten in bijvoorbeeld Haarlem, Schagen, Purmerend, Aalsmeer, Hilversum, Huizen, Zaandam, Bussum, enzovoorts.

MEER OVER LED SCHERM VERHUUR IN AMSTERDAM

Als u de afbeeldingen op deze pagina bekijkt krijgt u hopelijk een goed overzicht van de opstellingen die wij met onze producten en kennis kunnen realiseren. Wilt u ontdekken of het huren van een LED Scherm voor uw project in Amsterdam ook voor u haalbaar is? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze professionals gaan graag met u in gesprek.

PRAKTIJKERVARING IN AMSTERDAM

  • Beurzen in RAI Amsterdam
  • Projecten in het Olympisch Stadion
  • Conferentie in de Kromhouthal in Amsterdam
  • Video producties op diverse locaties in Amsterdam
  • Bijeenkomst in Amstel Hotel en Scheepvaartmuseum
LED SCHERM HUREN VOOR EVENTS IN AMSTERDAM?
Wij verhuren eveneens touchscreens, televisies en beamers
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.