LED SCHERM HUREN ROTTERDAM

Wij bieden organisaties de mogelijkheid een prachtig LED Scherm te huren voor projecten in Rotterdam. Ons assortiment bestaat uit vele vierkante meters aan Indoor, Outdoor en Mobiele LED Schermen en stelt ons in staat voor bijna ieder evenement het meest geschikte product aan te bieden. Hierdoor hebben wij in de afgelopen jaren al heel veel bedrijven in Rotterdam een groot scherm mogen bezorgen. Meer over onze praktijkervaring in deze stad vindt u op deze pagina.

LED SCHERM BEURS ROTTERDAM

Ahoy Rotterdam is een evenementen locatie waar veel vakbeurzen worden georganiseerd. Wij hebben hier voor veel bedrijven uit binnen- en buitenland groot LED en TV-schermen mogen installeren.

LED WALL CONCERT ROTTERDAM

Ook organisatoren van concerten, feesten en shows kiezen er regelmatig voor bij ons een groot led scherm te huren. Ook in en rond Ahoy Rotterdam hebben wij meerdere keren led walls mogen ophangen.

LED SCHERM EVENT ROTTERDAM

Ook voor andere toepassingen in Rotterdam wordt vaak gekozen voor onze led schermen. Bijvoorbeeld voor bedrijfspresentaties, relatie dagen en natuurlijk ook om op een krachtige manier te adverteren.

COMPLETE AUDIOVISUELE INVULLING HUREN

Wij onderscheiden ons vanwege het feit dat u bij ons niet alleen een led scherm, maar ook vele alle andere AV-producten kunt huren. Bij ons vindt u een enorme vloot aan producten op het gebied van beeld, licht, geluid, podia, truss, enzovoorts onder één dak. Hiermee ondersteunen wij bedrijven bij het realiseren van bijvoorbeeld een geslaagd congres, openluchtbioscoop, sportevenement, marketing campagne, video conferentie, multi cam registratie, enzovoorts. Bijkomend voordeel: Niet geheel onbelangrijk; als u bij ons een totaalpakket afneemt, profiteert u van prettige stapelkortingen. Indien gewenst kunt u rekenen op professionele ondersteuning in Rotterdam van onze vakmensen, zodat de evenemententechniek in goede handen is.

LED SCHERM OMGEVING VAN ROTTERDAM

Op deze pagina vindt u voorbeelden van projecten in Rotterdam waarbij onze LED Schermen zijn gebruikt. Wij vinden het echter belangrijk om te melden dat u ook voor evenementen op andere locaties in Zuid-Holland een groot led scherm kunt huren. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook mogen meewerken aan projecten in bijvoorbeeld Den Haag, Delft, Gorinchem, Dordrecht, enzovoorts.

MEER OVER LED SCHERM VERHUUR IN ROTTERDAM

Bent u er van overtuigd dat als wij onze krachten bundelen samen een mooi resultaat kunnen realiseren in Rotterdam? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en kom er achter of het huren van een mooi LED Scherm ook voor u tot de mogelijkheden behoort. Onze professionals vertellen u graag meer over onze producten en bijhorende tarieven.

ONZE ERVARING IN ROTTERDAM

  • Drive in bios Rotterdam, Vlaardingen, Hoek v. Holland
  • Beurzen, concerten, feesten, adverteren in/rond Ahoy
  • Presentaties Rotterdam, Dordrecht, Vlaardingen
  • Formule 1 kijken op LED scherm in Rotterdam
  • Voetbal kijken op LED scherm in Rotterdam
LED SCHERM HUREN VOOR EVENTS IN ROTTERDAM?
Wij verhuren eveneens touchscreens, televisies en beamers
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.