BEAMER HUREN

Wilt u een beamer huren en zo op een budgetvriendelijke manier beelden op een groot scherm weergeven. Bij ons heeft u keuze uit compacte beamers, high power dual-lamp projectoren en enorm krachtige theaterprojectoren met maar liefst 4 lampen. U heeft tevens de mogelijkheid om een bijpassend beamer scherm te huren; in grootte variërend van 3 tot en met ruim 35 vierkante meter. U ziet onze producten niet alleen in Overijssel, maar door heel Nederland.

COMPACTE BEAMER HUREN

Wij hebben diverse compacte beamers in ons assortiment. Ze zijn handzaam, eenvoudig in gebruik en ook nog eens betaalbaar. Volgens onze klanten nog altijd geschikt voor vele projecten. Al vanaf 65 euro.

HIGH POWER BEAMER HUREN

Een slag groter dan onze portable projectoren. Wanneer u een high power beamer besluit te huren, dan profiteert u van meer helderheid. Deze producten worden vaak gebruikt bij professionele presentaties.

THEATERPROJECTOR HUREN

Een gigantische krachtpatser, uitgerust met maar liefst vier lampen. Deze projector is ontwikkelt voor het serieuze werk en wordt dan ook vooral gebruikt in het professionele circuit. Informeer naar de mogelijkheden.

BEAMER VOOR PROJECTEN IN OVERIJSSEL

Dankzij onze centrale ligging in Overijssel worden wij vaak gekozen als beamer leverancier in o.a. Almelo, Hengelo, Enschede, Deventer en Zwolle. Dankzij onze decennialange ervaring en uitstekende prijs-/ kwaliteit verhouding wordt er ook buiten onze provinciegrenzen veelvuldig gebruik gemaakt van onze producten en diensten.

BEAMER IN EEN TOTAAL AV-PAKKET

Wilt u meer dan alleen een beamer huren? Door de jaren heen hebben wij reeds voor honderden bedrijven en organisaties een compleet pakket op het gebied van beeld, licht en geluid geregeld. U profiteert van kwalitatief hoogwaardige producten en scherpe tarieven. Indien gewenst kunt u de knoppen laten bedienen door ons vakkundige personeel.

Compacte Beamers  |  Dual Lamp Projectoren  |  Krachtige Theater Projectoren
Projectieschermen, drie tot en met vijf-en-dertig vierkante meter
Presentaties  |  Concerten  |  Sportevenementen
Twente  |  Salland  |  Overijssel

BEAMER HUREN VOOR PROJECTEN IN OVERIJSSEL?
WIJ HEBBEN ERVARING IN ALMELO, HENGELO, ENSCHEDE, ZWOLLE EN DEVENTER
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.