BEAMER HUREN

Het huren van een beamer is voor veel projecten de beste optie om beelden op een groot scherm weer te geven. Wij hebben om deze reden diverse soorten beamers beschikbaar voor de verhuur. Bij ons heeft u keuze uit compacte beamers, high power dual-lamp projectoren en zeer krachtige theaterprojectoren met maar liefst 4 lampen. Bovendien bieden wij u de mogelijkheid een bijpassend projectiescherm te huren; variërend in grootte van 3 tot en met ruim 35 vierkante meter. U ziet onze producten niet alleen in Overijssel, maar eveneens op landelijk niveau.

EEN COMPACTE BEAMER HUREN

Wij hebben diverse compacte beamers in ons assortiment. Ze zijn handzaam, eenvoudig in gebruik en ook nog eens betaalbaar. Volgens onze klanten nog altijd geschikt voor vele projecten. Al vanaf 50 euro.

HIGH POWER BEAMER HUREN

Een slag groter dan onze portable projectoren. Wanneer u een high power beamer besluit te huren, dan profiteert u van een hogere helderheid. Dit type product wordt regelmatig gebruikt bij professionele presentaties.

THEATERPROJECTOR HUREN

Een gigantische krachtpatser, uitgerust met maar liefst vier lampen. Deze projector is ontwikkelt voor het serieuze werk, en wordt dan ook vooral gebruikt in het professionele circuit. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

BEAMER HUREN VOOR EVENTS IN OVERIJSSEL

Dankzij onze centrale ligging in Overijssel worden wij vaak gekozen als beamer leverancier in Twente, Salland, Vechtstreek, Zwolle & Deventer. Dankzij onze decennialange ervaring en uitstekende prijs-/kwaliteit verhouding wordt er ook buiten onze provinciegrenzen veel gebruik gemaakt van onze producten en dienstverlening.

BEAMER HUREN IN EEN TOTAALPAKKET

Wilt u meer dan alleen een beamer huren? Door de jaren heen hebben wij reeds voor honderden bedrijven en organisaties een compleet pakket op het gebied van beeld, licht en geluid geregeld. U profiteert van kwalitatief hoogwaardige producten en scherpe tarieven. Indien gewenst kunt u de knoppen laten bedienen door ons vakkundige personeel.

Compacte Beamers  |  Dual Lamp Projectoren  |  Krachtige Theater Projectoren
Projectieschermen, drie tot en met vijf-en-dertig vierkante meter
Presentaties  |  Concerten  |  Sportevenementen
Twente  |  Salland  |  Overijssel

Beamer huren voor projecten in Twente, Overijssel?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor aanvullende informatie

Start typing and press Enter to search