KARAOKE HUREN

Karaoke in de open lucht; wij maken het mogelijk met onze gebruiksvriendelijke karaoke sets, welke bestaan uit: Een groot scherm geschikt voor buiten gebruik en complete geluidsinstallatie. Dankzij de eveneens meegeleverde muziekcomputer kunt u kiezen uit duizenden nummers. Jong & oud, aan iedereen wordt gedacht. Een topkeuze voor uw personeelsfeest, familiedag, verjaardag of gezelligheid op het terras.

KARAOKE HUREN: VAN 10 TOT 1000 PERSONEN

De grootte van onze karaoke set wordt aangepast naar uw wens. Heeft u een kleinschalig feestje? Dan kunt u een compacte set huren. Organiseert u een personeelsfeest? Dan zullen de geluidsinstallatie en het led scherm wat groter zijn. U hoeft zich geen enkele zorgen te maken over een gebruik aan volume.

OOK PERSOONLIJKE SONGTEKSTEN MOGELIJK

Heeft u een zelfgemaakt lied, met persoonlijke songtekst en wilt u dat het hele publiek mee zal zingen? Indien gewenst maken wij het mogelijk om speciaal voor u de songteksten te tonen op het beeldscherm. Op deze manier zijn de personen die u in de spotlights wilt zetten en de door u gemaakte songtekst in 1 blik zichtbaar voor alle aanwezige gasten.

karaoke huren in overijssel? Wij leveren veel in oa almelo, hengelo, enschede, deventer, zwolle, oldenzaal e.a. locaties in twente en salland
mobiele karaoke huren - in de openlucht - twente overijssel

ONS VERZORGINGSGEBIED? WIJ LEVEREN KARAOKE DOOR HEEL NEDERLAND

U vindt ons bedrijf in Wierden, Overijssel. Vanwege de centrale ligging in onze provincie zijn wij dichtbij voor afnemers in onder andere Zwolle, Deventer, Enschede, Hengelo, Almelo, Hardenberg, Oldenzaal en vele andere locaties in bijvoorbeeld Twente en Salland. Dit betekent echter niet dat wij alleen regionaal actief zijn; wij beschikken over meer dan 40 jaar ervaring en klanten vanuit het hele land kiezen er voor bij ons karaoke te huren.

INFORMEER VRIJBLIJVEND NAAR DE TALRIJKE MOGELIJKHEDEN

Wilt u een outdoor karaoke feest organiseren en denkt u dat onze producten en dienstverlening hierbij van waarde kunnen zijn? Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en maak kennis met onze zeer concurrerende tarieven. Onze professionals staan u graag te woord om meer te vertellen over de talrijke mogelijkheden. Zo weet u precies wat u kunt verwachten wanneer u besluit onze karaoke apparatuur te huren.

Note: In tijden van corona raden wij indoor karaoke af. Outdoor adviseren wij voldoende afstand te realiseren tussen de optredend artiest en het publiek. Wij zullen zorgen voor plastic handschoenen, waarmee de microfoon vastgehouden kan worden. Tevens leveren wij standaard ontsmettingsmiddelen, waardoor de microfoon na ieder optreden behandeld kan worden.

KARAOKE SET HUREN VOOR PROJECTEN IN OVERIJSSEL?
Topkeuze voor personeelsfeesten, familiedagen en verjaardagen.
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.