DRAADLOZE LED LAMPEN OP ACCU HUREN

In ons uitgebreide assortiment vindt u draadloze led lampen op accu. Dit klinkt niet alleen ideaal, dat is het ook. Wij kunnen ons voorstellen dat u zeer geïnteresseerd bent in het huren van deze handige producten. Voor eenieder die nog niet bekend is met dit type spots, op deze pagina zullen wij de belangrijkste eigenschappen en voordelen op een rijtje zetten.

VERHUUR VAN RGBWYA+UV ACCU LED LAMPEN

Een belangrijk voordeel van deze lampen is het feit dat u met de kleuren rood, groen, blauw, wit, geel en amber nagenoeg alle gewenste kleuren kunt creëren. U kunt gebruik maken van de standaard geprogrammeerde kleuren, maar met deze draadloze led verlichting is het eveneens mogelijk kleuren op een eenvoudige manier met elkaar te mengen. Het aantal kleuren dat u kunt creëren is hierdoor zeer groot.

DRAADLOZE LED SPOTS – HOOG GEBRUIKSGEMAK

Kenmerkend voor onze draadloze led verlichting is het ongekende gebruiksgemak. U kunt deze lampen op accu namelijk op meerdere manieren eenvoudig aansturen. Wanneer u besluit dit product bij ons te huren, dan leveren wij standaard een afstandsbediening mee. Daarnaast kunt u de spot handmatig via een eenvoudig menu instellen en kunnen wij het regelen dat u via een app de weer te geven kleuren kunt bepalen.

Draadloze led lamp op accu - Twente, Overijssel, Almelo, Hengelo, Enschede

DRAADLOZE LED VERLICHTING OP ACCU IS URENLANG TE GEBRUIKEN

Als u besluit deze krachtige led verlichting op accu te huren; dan is het goed om te weten dat de lampen meer dan 12 uur gebruikt kunnen worden voordat de batterij opgeladen dient te worden. Voor veel evenementen is dit meer dan voldoende lang, zodat u zich hier geen enkele zorgen over hoeft te maken. Het trekken van vele kabels is hierdoor in veel gevallen niet meer nodig, hetgeen u veel tijd bespaart en ook nog eens een fraaier resultaat oplevert. U slaat zo twee vliegen in een klap!

> Enorm gebruiksgemak         > 4x12w LED verlichting          > Volledig draadloos          > Accuduur tot 16 uur

MEER INFORMATIE MBT TOT HET HUREN VAN ONZE DRAADLOZE LED LAMPEN OP ACCU?

Wenst u aanvullende informatie te ontvangen met betrekking tot deze draadloze led lampen? Neem vrijblijvend contact met ons op; ons kundige team staat u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. Komt u uit Overijssel of bent u bij ons in de buurt? Kom dan eens langs voor een live demonstratie van deze unieke spots. Dan weet u precies wat u mag verwachten.

DRAADLOZE LED LAMP OP ACCU HUREN VOOR UW PROJECT?
Populaire spots bij klanten in Almelo, Hengelo, Enschede e.a. plekken in Overijssel

Start typing and press Enter to search