DRAADLOZE LED LAMPEN OP ACCU HUREN

In ons uitgebreide assortiment vindt u draadloze led lampen op accu. Dit klinkt niet alleen ideaal, led spots met krachtige batterij, dat is het ook. Wij kunnen het ons dan ook voorstellen dat u geïnteresseerd bent in het huren van deze handige producten. Mocht u nog niet beken zijn met dit type spots, lees dan rustig verder om meer te lezen over de belangrijkste eigenschappen en voordelen.

VERHUUR VAN VEELZIJDIGE ACCU LED LAMPEN

Met deze draadloze led lampen op accu kunt u kiezen voor de kleuren rood, groen, blauw, wit, geel en amber. Deze ‘vaste’ kleuren kunnen ook nog eens worden gemengd, waardoor nog veel meer kleuren gecreëerd kunnen worden. Dit maakt ze zeer geschikt om te gebruiken als zowel sfeer- en projectverlichting om personen en objecten uit te lichten.

DRAADLOZE LED SPOT MET HOOG GEBRUIKSGEMAK

Deze draadloze led spots zijn zeer eenvoudig in gebruik. U kunt deze lampen op accu namelijk op meerdere manieren eenvoudig aansturen. Wanneer u besluit dit product bij ons te huren, dan leveren wij standaard een afstandsbediening mee. Ook kunt u de lamp handmatig instellen via een eenvoudig menu. Hier kunnen wij u ter plekke uitleg over geven.

Draadloze led lamp op accu - Twente, Overijssel, Almelo, Hengelo, Enschede

DRAADLOZE LED VERLICHTING OP ACCU IS URENLANG TE GEBRUIKEN

Als u besluit deze krachtige led spots op accu te huren; dan is het goed om te weten dat de lampen meer dan vele uren gebruikt kunnen worden voordat de batterij opgeladen dient te worden. Voor veel evenementen is dit meer dan voldoende lang, zodat u zich hier geen enkele zorgen over hoeft te maken. Het trekken van vele kabels is hierdoor in veel gevallen niet meer nodig, hetgeen u veel tijd bespaart en ook nog eens een fraaier resultaat oplevert. U slaat zo twee vliegen in een klap!

> Enorm gebruiksgemak         > 4x12w LED verlichting          > Volledig draadloos          > Accuduur tot 12 uur

MEER OVER TOT HET HUREN VAN DRAADLOZE LED LAMPEN OP ACCU

Wenst u aanvullende informatie te ontvangen met betrekking tot deze draadloze led lampen? Neem vrijblijvend contact met ons op; ons kundige team staat u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. Komt u uit Overijssel of bent u bij ons in de buurt? Kom dan eens langs voor een live demonstratie van deze unieke spots op accu. Dan weet u precies wat u mag verwachten.

DRAADLOZE LED LAMP OP ACCU HUREN VOOR UW PROJECT?
Populaire spots bij klanten in Almelo, Hengelo, Enschede e.a. plekken in Overijssel
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.