OPENLUCHTBIOSCOOP HUREN

Voor iedere filmavond beschikken wij over de juiste apparatuur. De mogelijkheden zijn nagenoeg onbegrensd. Gezellig thuis voor de buis met vrienden, een beamer met projectiescherm tijdens een schoolkamp op een grote openluchtbioscoop huren? Wij hebben veel ervaring met zowel klein- als grootschalige projecten. Meer informatie m.b.t. het organiseren van een binnen- of buitenbioscoop vindt u op deze pagina.

OPENLUCHTBIOSCOOP HUREN

Films kijken; buiten in de open lucht. Mogelijk dankzij onze krachtige outdoor LED Scherm. Ook bij zonlicht goed zichtbaar. Voor zowel kleine- als grote groepen.

BEAMER + PROJECTIESCHERM

Kies voor een krachtige beamer om naar films te kijken op een groot projectiescherm. Wij zorgen natuurlijk ook voor de benodigde afspeelapparatuur.

65 INCH 4K TELEVISIES

Organiseer een geslaagde filmavond m.b.v. onze kwalitatief hoogwaardige 4k televisies. Gezellig met vrienden voor de buis; thuis of tijdens een vriend(inn)en weekend.

openluchtbioscoop huren in overijssel. omgeving almelo hengelo oldenzaal en enschede
openluchtbioscoop twente rijssen overijssel zwolle salland deventer
drive-in bioscoop huren voor projecten in overijssel
openlucht buitenbioscoop huren twente almelo overijssel
drive in buitenbioscoop huren almelo hengelo enschede

OPENLUCHTBIOSCOOP MET EEN KRACHTIGE GELUIDSINSTALLATIE

Als allround audiovisueel specialist zijn wij in staat om voor ieder project een passende geluidsinstallatie te leveren. Compact voor huiskamergebruik, middelgrote sets voor feesten en grote installaties voor bijvoorbeeld een drive-in of openluchtbioscoop. Ga samen met ons in gesprek om te brainstormen over de beste maatwerk oplossing voor uw toepassing.

BUITENBIOSCOOP VANUIT OVERIJSSEL, DOOR HEEL NEDERLAND

Meerdere partijen in Overijssel kozen er voor onze producten te huren om een openluchtbioscoop te realiseren. Benieuwd naar het resultaat? Op deze pagina hebben wij enkele afbeeldingen weergegeven om u een beeld te geven van de mogelijkheden.

20/6/2020: Momenteel ontvangen wij veel aanvragen met betrekking tot drive-in bioscopen. In de meeste gevallen wordt dit helaas gezien als een vergunningplichtig evenement, waardoor er geen vergunningen worden verstrekt. Informeer vooraf bij uw Gemeente naar de mogelijkheden.

AANBOD & LICENTIES

Benieuwd naar het aanbod? Op de website van Filmservice vindt u alle beschikbare films en de bijbehorende licentiekosten.

Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd over de mogelijkheden mbt het organiseren van een filmavond, drive-in of openluchtbioscoop.

DRIVE-IN / OPENLUCHT BUITENBIOSCOOP HUREN?
Informeer geheel vrijblijvend naar de talrijke mogelijkheden
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search