OPENLUCHTBIOSCOOP HUREN

Op zoek naar een leuke activiteit in coronatijd? Denk dan eens aan het huren van een openluchtbioscoop. Wij komen met een nagenoeg kant-en-klaar systeem naar u toe en toveren uw locatie in no-time om tot een heuse buitenbioscoop. Afgelopen jaren hebben wij onze producten op veel plekken in ons land mogen opstellen. Opdrachtgevers profiteerden van onze jarenlange ervaring en scherpe tarieven.

OPENLUCHTBIOSCOOP HUREN; OOK BIJ DAGLICHT

Een kwalitatief hoogwaardig daglichtscherm met 8 – 12,5 vierkante meter beeldoppervlak plus een krachtige geluidsinstallatie, voor de optimale belevenis. Indien gewenst kan er natuurlijk worden gekozen voor een uitgebreider pakket; met een nog groter led scherm en een geschikte geluidsset voor een groot publiek.

WAT KOST EEN OPENLUCHTBIOSCOOP BIJ JULLIE?

Dit verschilt per situatie. De prijs van een openluchtbioscoop is afhankelijk van meerdere aspecten, zoals: Schermgrootte, aantal films dat u wenst af te spelen, vermogen geluidsinstallatie en de gebruikslocatie. Daag ons uit een voorstel op te stellen; wij beloven u een eerlijke prijs voor zowel onze producten als dienstverlening.

buiten openlucht bioscoop in deventer overijssel
openlucht bioscoop. vaak ingezet tijdens bv. koninsdag in gelderland en overijssel
drive in buiten bioscoop in overijssel, twente, drenthe

BUITENBIOSCOOP VANUIT OVERIJSSEL, DOOR HEEL NEDERLAND

Meerdere partijen in Overijssel kozen er voor onze producten te huren om een openluchtbioscoop te realiseren. Zo plaatsten wij apparatuur bij buitenbioscopen in Deventer, Hengelo, Rijssen, Goor,  Vriezenveen en Almelo. Maar ook in Rotterdam, Brabant, Drenthe en Flevoland waren wij actief.

AANBOD & LICENTIES

Benieuwd naar het aanbod? Op de website van Filmservice vindt u alle beschikbare films en de bijbehorende licentiekosten.

DRIVE-IN BIOSCOOP HUREN

Film kijken vanuit uw auto; het geluid hoort u via de autoradio dankzij een FM-zender. Ook kunt u een drive-in bioscoop huren met een krachtige geluidsinstallatie, dan is het niet nodig een FM-vergunning aan te vragen.

SAMEN KIJKEN NAAR TOPSPORT

Het wordt een zomer vol topsport. Huur nu een openluchtbioscoop en kijk samen met vrienden, familie of collega’s naar het WK Voetbal, le Tour de France, Olympische Spelen en Formule 1. U hoeft niets te missen.

OPENLUCHT KERKDIENSTEN

Organiseer een openlucht kerkdienst. Gezond in de openlucht, gezellig en coronaproof. Onze led scherm en geluid hebben reeds meermaals een bijdrage geleverd aan religieuze samenkomsten welke buiten plaatsvonden.

drive in of openlucht bioscoop huren in overijssel of gelderland
openluchtbioscoop twente rijssen overijssel zwolle salland deventer

OP VERANTWOORDE WIJZE EEN OPENLUCHTBIOSCOOP ORGANISEREN

Het speerpunt is veiligheid. Gasten moeten zich niet alleen veilig wanen, ze moeten ook echt te alle tijden veilig kunnen zijn. Hier dient bij ieder aspect rekening mee gehouden te worden. Er wordt momenteel voorzichtig ruimte geboden aan activiteiten voor jongeren en jongvolwassenen. Wij hopen dat er richting de lente en zomer steeds meer mogelijkheden zullen zijn om voor iedere laag van de bevolking coronaproof activiteiten te organiseren. Zodra er groen licht gegeven wordt voor de organisatie van een openluchtbioscoop, staan wij graag voor u klaar.

Note:
Beleid kan per gemeente verschillen. Informeer daarom of er in uw plaats toestemming gegeven wordt voor uw initiatief. Indien gewenst, kunnen wij u helpen bij het maken met een plan om u gemeente (wellicht) te overtuigen. Wij zijn er weliswaar van overtuigd dat een openluchtbioscoop met goed gedrag verantwoord plaats kan vinden, maar snappen ook het voor beleidsbepalers een lastige tijd is. Wij hebben daarom respect voor iedere beslissing en willen te allen tijde de regels volgen.

DRIVE-IN / OPENLUCHT BUITENBIOSCOOP HUREN?
Informeer geheel vrijblijvend naar de talrijke mogelijkheden
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.