MODULAIR PODIUM HUREN

Bent u op zoek naar een bedrijf in Overijssel waar u een modulair podium kunt huren voor uw project? Wij beschikken over vele vierkante meters podiumoppervlak en hebben onze podia mogen plaatsen bij talrijke presentaties, optredens en sportevenementen in zowel Overijssel als op landelijk niveau. Lees gauw verder om te ontdekken of wij ook iets voor u kunnen betekenen.

MODULAIR PODIUM HUREN MET EEN FRISSE LOOK

Wij beschikken over een podium met een strakke, frisse industriële look. Veel van onze klanten vinden dit prettig, omdat het minder stijfjes oogt dan een afgerokt podium. Dat het kosten bespaart, is ook nog eens een mooie bijkomstigheid. Uiteraard bieden wij wel de mogelijkheid om een podium af te rokken en bedekken met tegels; mocht dit gewenst zijn.

EEN PODIUM VOOR INDOOR & OUTDOOR GEBRUIK

Een voordeel van ons modulaire podium is het feit dat het geschikt is voor zowel indoor als outdoor toepassingen. Omdat de hoogte van iedere poot afzonderlijk ingesteld kan worden, levert het geen problemen op als de ondergrond niet helemaal vlak is. De anti slip laag zorgt er voor dat het podium minder glad is dan de meeste modulaire systemen.

EEN MODULAIR PODIUM HUREN; SAMEN MET BEELD, LICHT EN GELUID

Naast het huren van een podium bieden wij onze klanten de mogelijkheid een passende invulling te kiezen op het gebied van beeld, licht en geluid. Als u op audiovisueel gebied niets aan het toeval wilt overlaten, kunt u er voor kiezen de knoppen te laten bedienen door vakkundige professionals. Dan hoeft u zich geen zorgen te maken over de techniek.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP VOOR AANVULLENDE INFORMATIE

Wenst u meer informatie te ontvangen met betrekking tot onze producten en dienstverlening? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op; graag delen wij productinformatie, onze scherpe tarieven en vertellen wij over onze jarenlange ervaring. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij ons aan de zaak, zodat u onze producten kunt bezichtigen.

MODULAIR PODIUM HUREN VOOR UW PROJECT IN OVERIJSSEL?
Bekijk deze pagina voor aanvullende informatie
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.