PODIUMWAGEN HUREN

Wilt u een podiumwagen huren? Wij beschikken over een fraaie podiumwagen met groot vloeroppervlak, welke vrij snel na aankomst in gebruik genomen kan worden. Aangezien wij een allround audiovisueel verhuurbedrijf zijn, kunnen wij onze podiumwagen leveren in combinatie met een fraai pakket op het gebied van beeld, licht en geluid. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot onze podiumwagen.

PODIUMWAGEN HUREN – ZEER GROOT VLOEROPPERVLAK

Het standaard vloeroppervlak van is ruim 33 vierkante meter (4.5 x 7.4 meter), hetgeen groter is dan menig andere podiumwagens. Vindt u dit echter nog niet voldoende? Indien gewenst kunnen wij het podiumoppervlak verder uitbreiden met een weather-proof outdoor podium, compleet met: trappen, veiligheidsrekken, huldigingsblok en anti-slip laag.

PODIUMWAGEN HUREN – PODIUM MET ANTI-SLIP OPPERVLAK

Zoals beschreven verhuren wij eveneens een los podium. Het losse podium is in hoogte verstelbaar van 60 tot 120 centimeter en beschikt over een anti-slip laag, hetgeen hem een uitstekende keuze maken voor outdoor toepassingen. Vanzelfsprekend leveren wij, waar nodig, safety rekken om aan alle veiligheidseisen te voldoen. Het losse podium kan eveneens uitstekend gebruikt worden in combinatie met een Mobiel LED Scherm.

  • podiumwagen huren overijssel - twente

 PODIUMWAGEN HUREN – INCLUSIEF LED VERLICHTING

Wij hebben in onze podiumwagen LED verlichting in het dak geplaatst. Wanneer u kiest voor Grootbeeldscherm.nl kunt u hier kosteloos gebruik van maken. De LED-verlichting bestaat uit zowel neutraal wit licht en RGB LED verlichting, middels de bijgeleverde afstandsbediening kunt u zelf de kleur van het licht bepalen.

PODIUMWAGEN HUREN – MEER INFORMATIE

Wenst u gaarne aanvullende informatie te ontvangen met betrekking tot onze podiumwagen of LED Podiumwagen, al dan niet in combinatie met een compleet audiovisueel pakket? U bent van harte welkom, zodat wij samen kunnen kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. U heeft dan eveneens direct een goed beeld van de vele mogelijkheden.

Wilt u een podiumwagen huren?
Bekijk deze pagina voor aanvullende informatie
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search