PODIUMWAGEN HUREN

Wilt u een podiumwagen huren voor een evenement in Overijssel? Wij beschikken over een fraaie podiumwagen met groot vloeroppervlak, welke vrij snel na aankomst in gebruik kan worden genomen. Aangezien wij een allround audiovisueel verhuurbedrijf zijn, kunnen wij onze podiumwagen leveren met een totaalpakket op het gebied van beeld, licht en geluid. Dankzij de centrale ligging in Overijssel kunnen wij snel ter plaatse zijn en zijn de transportkosten minimaal. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot onze podiumwagen.

PODIUMWAGEN MET GROOT VLOEROPPERVLAK

Het standaard vloeroppervlak van onze podiumwagen is ruim 33 vierkante meter (4.5 x 7.4 meter). Vindt u dit nog niet voldoende? Dan kunnen wij het oppervlak van het podium verder uitbreiden met een weather-proof outdoor podium, compleet met: trappen, veiligheidsrekken, huldigingsblok en anti-slip laag.

UITBREIDEN VAN HET PODIUMOPPERVLAK

Het modulaire podium is in hoogte verstelbaar van 60-120 cm en beschikt over een anti-slip laag, hetgeen hem een uitstekende keuze maken voor outdoor toepassingen. Vanzelfsprekend leveren wij, waar nodig, safety rekken om aan alle veiligheidseisen te voldoen. Dit podium kan eveneens uitstekend gebruikt worden in combinatie met een Mobiel LED Scherm.

LED PODIUMWAGEN MET RGB LED VERLICHTING

Wij hebben in onze podiumwagen LED verlichting in het dak geplaatst. Wanneer u kiest voor onze onderneming, dan kunt u hier kosteloos gebruik van maken. De LED-verlichting bestaat uit zowel neutraal wit licht en RGB LED verlichting, middels de bijgeleverde afstandsbediening kunt u zelf de kleur van het licht bepalen.

MEER WETEN OVER DEZE PODIUMWAGEN?

Wenst u gaarne aanvullende informatie te ontvangen met betrekking tot onze podiumwagen of LED Podiumwagen, al dan niet in combinatie met een compleet audiovisueel pakket? U bent van harte welkom, zodat wij samen kunnen kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. U heeft dan eveneens direct een goed beeld van de vele mogelijkheden.

LED PODIUMWAGEN HUREN VOOR UW EVENEMENT IN OVERIJSSEL?
Bekijk deze pagina voor aanvullende informatie
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.