DRAADLOZE MICROFOON HUREN

Wilt u een draadloze microfoon huren? Bij veel professionele bedrijfspresentaties, congressen en lezingen wordt er door sprekers gebruik gemakt van draadloze microfonie. Aangezien er veel vraag is naar deze producten hebben wij diverse soorten draadloze microfoons in ons assortiment opgenomen. Indien u meer te te weten wilt komen, klik dan op onderstaande links voor meer informatie over het betreffende product.

HEAD SET HUREN

Topkwaliteit head sets voor het professionele circuit en budget vriendelijkere oplossingen zijn allebei bij ons te huur.

HANDMICROFOONS

Klanten uit zowel Overijssel en op landelijke niveau kiezen er voor bij ons een draadloze microfoon te huren voor hun project.

CATCHBOX VERHUUR

In de afgelopen jaren hebben steeds meer organisaties de meerwaarde van deze unieke werpmicrofoon ontdekt.

VERGADERSYSTEEM

Ons assortiment biedt u diverse vergadersystemen; draadloos en met snoer. Ontdek de talrijke mogelijkheden.

Draadloze microfoon huren - Vergadersysteem
Draadloze head set verhuur overijssel
Draadloze Microfoon / Catchbox huren overijssel

DRAADLOZE MICROFOON HUREN MET COMPLETE GELUIDSINSTALLATIE

Wij verhuren draadloze microfoons van goede kwaliteit. Om er voor te zorgen dat alles goed klinkt, dient er ook een goede geluidsinstallatie aanwezig te zijn. Wilt u er zeker van zijn dat het geluid tijdens uw presentatie goed klinkt? Kies er dan voor eveneens een geluid set bij ons te huren waarop onze draadloze microfoons worden aangesloten.

GELUIDSAPPARATUUR HUREN MET PROFESSIONELE ONDERSTEUNING

Wilt u zich volledig op uw presentatie kunnen richten? Dan kunt u er voor kiezen om naast het huren van een geluidsinstallatie met draadloze microfoon ook gebruik te maken van onze expertise tijdens uw project. Een technicus uit ons team zal dan ter plekke aanwezig zijn om de knoppen te bedienen. Dan kunt u er op vertrouwen dat het optimale resultaat wordt neergezet.

WILT U EEN DRAADLOZE MICROFOON HUREN?
NEEM CONTACT OP EN ONTDEK DE TALRIJKE MOGELIJKHEDEN
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.