CATCHBOX HUREN

Wilt u een Catchbox Huren? Laten we trouwens eerst beginnen met de introductie van dit type product, oftewel: Wat is een catchbox? Een functionele werpmicrofoon. Ja, u leest het goed, een microfoon om mee te gooien. De oplossing om het eis te breken; de beste manier om interactie te creëren tijdens presentaties, congressen en conferentie. Veel van onze afnemers maakten reeds naar volle tevredenheid van dit unieke product.

WIJ STELLEN DE CATCHBOX AAN U VOOR

Als u besluit een catchbox te huren dan huurt u een draadloze microfoon welke de vorm van een kubus heeft. Wat de catchbox uniek maakt is het feit dat je er goed mee kunt gooien. Sterker nog, het is de eerste werpmicrofoon ter wereld. De draadloze microfoon is ingebouwd in een zachte kubus, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken dat mensen zich zullen bezeren.

DE VOORDELEN VAN HET HUREN VAN EEN CATCHBOX

Het huren van een catchbox heeft als grote voordeel dat het een garantie op interactie met uw publiek biedt. U hoeft het product enkel in het publiek te werpen en u zult zien wat er gebeurt. Het is hierdoor een functionele – en leuke – toevoeging voor congressen, presentaties, workshops en meetings.

Omdat de catchbox van persoon naar persoon gegooid kan worden is het niet meer nodig om met een microfoon naar de spreker toe te lopen, hetgeen de snelheid ten goede komt waardoor de aandacht van het publiek minder snel zal afzwakken.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE CATCHBOX

Overweegt u een catchbox te gaan huren, maar wenst u nog wat aanvullende informatie te ontvangen? Wellicht dat het antwoord van enkele veelgestelde vragen u de gewenste duidelijkheid verschaft.

1. Met welke merken is de Catchbox compatibel?
O.a. Shure, Sennheiser, AKG, Beyerdynamic,  Audio Technica & Sony


2. Is het gebruik van een Catchbox niet gevaarlijk?
Een goed ontwerp en een goede schuimlaag zorgen ervoor dat het gebruik van een catchbox niemand zal bezeren. Eveneens is de microfoon hierdoor goed beschermd tegen schade wanneer deze op de grond valt.


3. Hoe kan het dat de zender niet uit de Catchbox valt?
De catchbox is uitgerust met een ingenieus magnetisch locking system welke ervoor zorgt dat de zender niet uit de Catchbox zal vallen.


4.Maakt de catchbox geen storende geluiden bij aanraking?
De audio wordt door sensoren automatisch – tijdelijk – uitgeschakeld wanneer de catchbox wordt gegooid, aangeraakt of valt.

AANVULLENDE INFORMATIE MBT HET HUREN VAN EEN CATCHBOX

Wilt u meer informatie voordat u besluit een Catchbox te huren? Neem vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

WILT U EEN CATCHBOX HUREN?
Toch nog vragen? Neem gerust contact op
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.