LED SCHERM HUREN

De populariteit van led schermen is de afgelopen tijd in rap tempo toegenomen. Een belangrijke reden hiervoor is het feit dat er vandaag de dag grote led schermen beschikbaar zijn gekomen die een goede resolutie koppelen aan een hoge helderheid, waardoor dit type product voor veel projecten de meest geschikte oplossing is. Wilt u ook een groot led scherm huren? Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden.

indoor led scherm huren enter twente overijssel
indoor led scherm huren beurs

INDOOR LED SCHERM MET EEN HOGE RESOLUTIE

Bent u op zoek naar een grote indoor led scherm; bijvoorbeeld voor uw beursstand, presentatie of concert? Dan is het goed om te weten dat wij over kwalitatief hoogwaardige indoor led schermen beschikken in diverse soorten en maten. Wij zijn zodoende in staat om de meest geschikte videowall voor uw project te leveren.

OUTDOOR LED SCHERMEN MET ENORME HELDERHEID

In ons assortiment vindt u krachtige outdoor led walls met maar liefst 10.000 nits helderheid. Dankzij deze enorme lichtopbrengst zijn beelden goed zichtbaar als de zon vol op het beeldscherm schijnt. Bovendien verhuren wij high-resolution led schermen welk geschikt zijn om te gebruiken in de open lucht.

outdoor led scherm apeldoorn gelderland
outdoor led scherm eindhoven brabant

GEBRUIKSVRIENDELIJKE MOBIELE LED SCHERMEN

Wanneer u besluit gebruik te maken van een van onze mobiele LED Schermen profiteert u van een prettige combinatie van een zeer hoog gebruiksgemak en minimale op- & afbouwkosten. Onze mobiele systemen zijn in no-time na aankomst gereed voor gebruik en bieden u zeer veel mogelijkheden dankzij de vele hardware in de regieruimte.

ONTDEK ONZE RIJKE LED SCHERM VERHUUR ERVARING

Sinds 2007 verhuren wij led schermen, hierdoor behoren wij tot de meest ervaren verhuurders van Overijssel. Wij kiezen voor de beste kwaliteit, welke wij tegen een scherpe prijs beschikbaar stellen. Mede hierdoor kozen wereldspelers als Red Bull, Singapore Airlines, ING Nederland, BNP Paribas, Oracle en Enel voor onze producten.

mobiel led scherm huren hengelo twente overijssel
mobiel led scherm huren dalfsen salland overijssel

MEER INFORMATIE ONTVANGEN MET BETREKKING TOT ONZE LED SCHERMEN

Hebben onze led schermen uw aandacht gewonnen en wenst u gaarne aanvullende informatie te ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u graag meer over onze producten en dienstverlening. Eveneens bent u van harte welkom bij ons aan de zaak, zodat u onze led walls goed kunt aanschouwen.

Zie ook: Grootbeeldscherm.nl (handelsnaam van Holiday Geluidsverzorging)

LEDSCHERMEN KUNNEN WAARDEVOL ZIJN VOOR UW EVENEMENT
Maak gerust een afspraak om onze producten te komen bezichtigen

Start typing and press Enter to search