GELUID HUREN RAALTE

Bent u bezig met de organisatie van een evenement in Raalte en zoekt u een bedrijf in de buurt waar u geluid kunt huren voor een goede prijs? Wij zijn een Overijssels audiovisueel verhuurbedrijf met ruim veertig jaar praktijkervaring. Door de jaren heen hebben wij bij uiteenlopende projecten in Raalte en omstreken het geluid mogen faciliteren.

GELUID VOOR IEDER PROJECT

Afgelopen decennia hebben wij een ruim assortiment opgebouwd, waardoor wij voor nagenoeg ieder type project passend geluid kunnen leveren. Presentaties, personeelsfeest, festival of sportevenementen? Laat ons weten waarmee wij u kunnen helpen.

GOED GELUID BIJ UW EVENT

Wij zijn een specialistisch bedrijf. Ons team streeft altijd naar een goed eindresultaat, wij halen alleen voldoening uit ons werk als de klant tevreden is over ons geluid en onze dienstverlening. Dit is alleen mogelijk als gekozen wordt voor kwaliteitsproducten.

GELUID VOOR GOEDE PRIJS

Kiest voor onze onderneming, dan kiest u voor een bedrijf met veel ervaring en producten van hoge kwaliteit. Daarnaast is het ongetwijfeld goed om te weten dat u bij ons geluid kunt huren voor een lage prijs. Wij maken geluid huren voor veel partijen betaalbaar.

BEELD, LICHT EN GELUID HUREN VOOR IN RAALTE

Als allround audiovisueel verhuurbedrijf kunnen wij u eveneens van dienst zijn op het gebied van beeld, licht, podia, regie, enzovoorts. Oftewel: U kunt de gehele audiovisuele invulling voor uw project huren bij dezelfde leverancier. Dit zorgt voor korte lijnen en duidelijke communicatie, daarnaast profiteert u bij ons van prettige een stapelkorting wanneer u kiest voor een totaalpakket. Er zullen weinig bedrijven zijn in de buurt van Raalte waar apparatuur gehuurd kan worden tegen zo’n scherpe prijs-kwaliteitverhouding.

Is uw interesse gewekt? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en ontdek of wij iets voor elkaar kunnen betekenen.

geluid huren raalte
Geluid huren voor projecten in Raalte?
Luidprekers, Draadloze microfoon, PA Set, Media Player, etc.
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.