PRESENTATIE

Tijdens een presentatie stelt u alles in het werk om uw bedrijf, product of boodschap op positieve wijze aan het publiek over te dragen. Wij bieden u hierbij graag de helpende hand en bespreken graag met u welke audiovisuele invulling het best gebruikt kan worden bij uw project. Onze klanten kunnen leunen op onze rijke ervaring; wij stellen onze producten en diensten al vele jaren beschikbaar voor presentaties in binnen- en buitenland. Lees rustig verder als u meer te weten wilt komen over onze presentatie sets.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden

U bent ongetwijfeld bekend met bovenstaande spreuk, een spreuk waarvan bewezen is dat het in de meeste gevallen een correctie conclusie is. Bij presentaties is het daarom van groot belang om uw boodschap op een krachtige wijze over te brengen. Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres, dankzij ons uitgebreide assortiment beschikken wij ook voor uw presentatie over het meest geschikte beeldscherm.

Verstaanbaarheid is een vanzelfsprekendheid

Bij presentaties worden boodschappen veelal verbaal overgebracht op het publiek. Om deze reden moet u er op kunnen vertrouwen dat sprekers goed verstaanbaar zijn. De hoofdrol is hierbij weggelegd bij de presentator,  maar ook de rol van geluidsapparatuur dient eveneens niet te worden onderschat. Een presentator kan een zeer goede prater zijn met een krachtige en heldere stem, echter als de kwaliteit en/of de instellingen van het geluid niet in orde zijn kan de informatieoverdracht nooit perfect zijn.

Producten in de spotlights en de juiste sfeer

Het derde aspect waar wij gaarne aandacht aan schenken is de verlichting. Zo adviseren wij u onder andere aandacht te schenken aan de vragen ‘welke sfeer wensen wij neer te zetten?’ en ‘op welk product of persoon leggen wij de aandacht?’. Om de juiste sfeer te creëren kunt u gebruik maken van onze (draadloze) LED verlichting waarmee u vele kleuren kunt maken, anderzijds beschikken wij over breed aanbod op het gebied van verlichting om alles wat u wenst uit te lichten goed te verlichting.

Overige dienstverlening t.b.v. uw presentatie

Naast de bovenstaande producten beschikken wij vele overige producten welke een bijdrage kunnen leveren aan een succesvol verloop van uw presentatie. Zo kunt u bijvoorbeeld eveneens bij ons aankloppen wanneer u op zoek bent naar een groot , camera’s voor video-opnames, regie-apparatuur en andere producten ten behoeve van uw project.

Neem vrijblijvend contact op voor meer info

Bent u benieuwd of wij met ons uitgebreide productaanbod en jarenlange ervaring iets voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek om samen te filosoferen over de audiovisuele invulling welke het meest geschikt is voor uw project. U bent bovendien van harte welkom voor een live demonstratie.

Interesse in totale audiovisuele ontzorging voor uw project?
Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de talrijke mogelijkheden

Start typing and press Enter to search