PRESENTATIE

Tijdens een presentatie stelt u alles in het werk om uw bedrijf, product of boodschap op positieve wijze aan het publiek over te dragen. Wij bieden hierbij graag de helpende hand en bespreken graag met u welke audiovisuele invulling het best gebruikt kan worden bij uw project. Onze klanten kunnen leunen op onze rijke ervaring; wij stellen al vele jaren geluid, verlichting, podia, beamers, televisies en led schermen beschikbaar voor presentaties door heel het land.

Dankzij A-kwaliteit geluid lijkt goede verstaanbaarheid vanzelfsprekend 

Bij presentaties worden boodschappen veelal verbaal overgebracht op het publiek. Daarom moet u er op kunnen vertrouwen dat sprekers goed verstaanbaar zijn. De hoofdrol is hierbij weggelegd bij de presentator, maar de rol van geluid dient niet te worden onderschat. Zelfs als de presentator een zeer goede prater is die beschikt over een krachtige en heldere stem, zal de informatieoverdracht niet optimaal zijn als de kwaliteit en/of instellingen van de gehuurde geluidsapparatuur niet goed is.

Dankzij een groot scherm zegt een beeld meer dan duizend woorden

U bent ongetwijfeld bekend met bovenstaande spreuk, een spreuk waarvan bewezen is dat het in de meeste gevallen een correctie conclusie is. Bij presentaties is het daarom van groot belang om uw boodschap op een krachtige wijze over te brengen. Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres, dankzij ons uitgebreide assortiment beschikken wij ook voor uw presentatie over het meest geschikte beeldscherm.

Licht de juiste personen en producten uit; creëer een prettige sfeer

Het derde aspect waar wij gaarne aandacht aan schenken is de verlichting. Zo adviseren wij u onder andere aandacht te schenken aan de vragen ‘welke sfeer wensen wij neer te zetten?’ en ‘op welk product of persoon leggen wij de aandacht?’. Om de juiste sfeer te creëren kunt u gebruik maken van onze (draadloze) LED verlichting waarmee u vele kleuren kunt maken, anderzijds beschikken wij over breed aanbod op het gebied van verlichting om alles wat u wenst uit te lichten goed te verlichting.

Overige dienstverlening ten behoeve van uw presentatie

Naast de bovenstaande producten beschikken wij vele overige producten welke een bijdrage kunnen leveren aan een succesvol verloop van uw presentatie. Zo kunt u bijvoorbeeld eveneens bij ons aankloppen wanneer u op zoek bent naar een groot , camera’s voor video-opnames, regie-apparatuur en andere producten ten behoeve van uw project.

Ontdek of wij iets voor uw presentatie kunnen betekenen

Bent u benieuwd of wij met ons uitgebreide productaanbod en jarenlange ervaring iets voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek om samen te filosoferen over de audiovisuele invulling welke het meest geschikt is voor uw project. U bent bovendien van harte welkom voor een live demonstratie.

Totale audiovisuele ontzorging tijdens uw presentatie?
Huur een groot scherm, licht, geluid plus podium bij ons bedrijf in Overijssel
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.