SPORTEVENEMENTEN

Ook tijdens sportevenementen wordt er regelmatig gebruik gemaakt van onze producten en dienstverlening. Een groot scherm, podium, geluid en verlichting kunnen namelijk op meerdere manieren van meerwaarde zijn tijdens wedstrijden. Wij hopen dat deze pagina duidelijk maakt waarom organisatoren van de Ronde van Drenthe, Ronde van Overijssel, KNSB CUP en het NK Veldrijden kozen voor Holiday Geluidsverzorging.

GROOT SCHERM HUREN VOOR SPORTEVENEMENT

Organisatoren kiezen om uiteenlopende redenen voor een groot scherm tijdens een sportwedstrijd. Ze kunnen dienstdoen als scorebord, maar eveneens zorgen voor extra exposure voor sponsoren. Onze led schermen, beamers en televisies worden bovendien vaak gehuurd tijdens het WK Voetbal, Formule 1, Tour de France en Olympische Spelen.

SPORTWEDSTRIJDEN GROOT IN BEELD GEBRACHT

Daar kunnen onze av-professionals een bijdrage aan leveren met vele camera’s, talrijke grote led schermen en een complete regiewagen. Tevens kunnen wij zorgen dat beelden via een live stream online worden uitgezonden, zodat kijkers van over de hele wereld ook op afstand alles goed kunnen volgen.

groot scherm geluid wk voetbal overijssel
groot scherm podium en geluid nk veldrijden
groot scherm podium ronde van overijssel
groot scherm tijdens formule 1 wedstrijd

GELUID HUREN TIJDENS SPORTWEDSTRIJDEN

Afgelopen decennia hebben wij geluid geplaatst rond het parcours of veld tijdens wielerkoersen, schaatswedstrijden, voetbaltoernooien, korfbal evenementen, tractorpulling, enzovoorts. Kies voor de perfecte omroepinstallatie, waarmee eveneens goed muziek mee kunt afspelen.

PODIUM HUREN VOOR UW SPORTEVENEMENT

Wilt u een podium huren voor uw sportevenement? Wij verhuren een complete podiumwagen, led podiumwagen en modulair podium welke dankzij een anti slip laag ook outdoor gebruikt kan worden. Perfecte keuze voor ploegenpresentaties en huldigingen.

BENIEUWD OF WIJ OOK IETS VOOR UW SPORTEVENEMENT KUNNEN BETEKENEN?

Wij zouden het leuk vinden om met u in gesprek te gaan en samen te brainstormen over de beste audiovisuele invulling voor uw sportevenement. Hierna kunt u vanzelfsprekend geheel vrijblijvend bepalen of u een voorstel van ons wenst te ontvangen. Tevens bent u altijd welkom bij ons in Overijssel voor een demonstratie van onze producten; zodat u exact weet welk vlees u in de kuip hebt.

PERFECTE AUDIOVISUELE INVULLING BIJ UW SPORTEVENEMENT
VANUIT OVERIJSSEL REIZEN WIJ VOOR ONZE KLANTEN NAAR LOCATIES IN HEEL HET LAND
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.