FEESTELIJKE GELEGENHEDEN

Wie vindt het nou niet leuk om eens in de zoveel tijd een feestje te vieren? Als u een feest of festival wilt organiseren, dan kunnen wij wellicht een steentje bijdragen met onze apparatuur op het gebied van beeld, licht en geluid. Door de jaren heen hebben wij producten en diensten mogen leveren aan partijen die een feestje wilden bouwen. Personeelsfeest, Koningsdag, bruiloft, verjaardag, festival, buurtfeest, enzovoorts? Voor nagenoeg iedere feestelijke gelegenheid kunt u de juiste audiovisuele invulling huren.

GELUID HUREN VOOR UW FEEST

Kies voor de geluidsinstallatie die volgens u het beste past bij uw feest. Wij bieden een goede geluid set voor zowel kleine als de ietwat grotere feesten. Het mooie is dat wij onze producten verhuren tegen een scherpe prijs, waardoor u niet teveel zult betalen.

VERLICHTING VOOR UW FEEST

Bent u op zoek naar sfeer- en showverlichting voor uw feest of festival? Wij kunnen u hier ondersteuning bij bieden. Door de jaren heen hebben wij, al dan niet in samenwerking met onze partners, het licht geregeld bij vele evenementen.

GROOT SCHERM VOOR FESTIVALS

U steeds ze steeds vaker; grote led schermen. Organisatoren lijken steeds meer te beseffen deze video schermen van waarde kunnen zijn. Ideaal voor spetterende visuals, live weergave van optredens en om bezoekers te informeren. Wij verhuren ze in diverse soorten en maten.

groot scherm feest overijssel
groot scherm geluid festival enschede overijssel
groot scherm en geluid koningsdag in gelderland

EEN PODIUM HUREN VOOR UW FEEST

Wilt u een podium huren voor het feest dat u gaat organiseren? Bijvoorbeeld om artiesten of sprekers op te plaatsen. Kies dan voor een modulair podium of complete podiumwagen met ruim dertig vierkante meter vloeroppervlak. Wij kunnen een goede oplossing aanbieden voor zowel indoor als outdoor projecten.

AANVULLENDE DIENSTEN TIJDENS UW FEEST

Eerder genoemde producten zijn slechts een greep uit ons uitgebreide assortiment. Wij kunnen u eveneens helpen wanneer u een social media wall wilt creëren, live stream wilt opzetten of festivals wilt filmen. Staat een product of dienst niet vermeldt op onze site? Grote kans dat wij het toch kunnen leveren.

BENIEUWD OF WIJ OOK IETS VOOR UW FEEST KUNNEN BETEKENEN?

Wij zouden het leuk vinden om met u in gesprek te gaan en samen te brainstormen over de beste audiovisuele invulling voor uw feest of festival. Hierna kunt u vanzelfsprekend geheel vrijblijvend bepalen of u een voorstel van ons wenst te ontvangen. Tevens bent u altijd welkom bij ons in Overijssel voor een demonstratie van onze producten; zodat u exact weet welk vlees u in de kuip hebt.

PERFECTE AUDIOVISUELE INVULLING VAN UW FESTIVAL
VANUIT OVERIJSSEL REIZEN WIJ VOOR ONZE KLANTEN DOOR HEEL HET LAND
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.