GELUID HUREN HELLENDOORN

Bent op zoek naar een vakkundige leverancier in de buurt van de Gemeente Hellendoorn waar u geluid kunt huren voor uw project? Wij zijn een Overijssels audiovisueel verhuurbedrijf met ruim veertig jaar praktijkervaring. Door de jaren heen hebben wij een groot assortiment opgebouwd, waardoor voor bijna iedere toepassing een geschikte geluidsinstallatie kan worden gehuurd. Meerdere organisaties in Nijverdal en Hellendoorn maakten al gebruik van onze producten en expertise.

GELUID HUREN VOOR EEN PRESENTATIE

De zakelijke markt is onze core business. Het zal u dan ook niet verbazen dat bedrijven uit zowel Nijverdal als Hellendoorn gebruik maakten van onze geluidsapparatuur. Kies voor professioneel geluid met bijvoorbeeld een draadloze microfoon, media players en mengpaneel.

GELUID HUREN VOOR UW EVENEMENT

Ook voor uiteenlopende evenementen kunnen wij een passende geluidsinstallatie huren. In het verleden leverden wij onder andere het geluid tijdens het NK Veldrijden in Hellendoorn, de troonswisseling in Nijverdal en vele feestelijke gelegenheden in uw gemeente.

AUDIOVISUEEL PAKKET HUREN VOOR EEN SCHERPE PRIJS

U kunt bij ons niet alleen een geluidsinstallatie, maar ook de verdere audiovisuele invulling van een project bij ons huren. Door de jaren heen hebben wij voor organisaties uit Hellendoorn en Nijverdal ook beeldschermen, verlichting, podia en aggregaten geleverd. Indien gewenst kunnen wij ook de live stream of beeldregie bij uw project verzorgen. Al deze producten en diensten leveren wij voor een scherpe prijs. Wij denken dat er weinig bedrijven in uw regio kunnen tippen aan onze prijs kwaliteitverhouding.

Vanuit Wierden kunnen wij bijna altijd op zeer korte termijn een geluidsinstallatie huren. Dankzij de gunstige ligging ten opzichte van Hellendoorn, zullen de bezorgkosten ook tot het minimum worden beperkt.

geluid huren hellendoorn
GELUIDSINSTALLATIE HUREN IN DE GEMEENTE HELLENDOORN?
VEEL ORGANISATIES UIT HELLENDOORN EN NIJVERDAL LATEN ONS HET GELUID REGELEN
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.