GELUID HUREN ENSCHEDE

Wilt u goed geluid huren in de buurt van Enschede? Dan denken wij iets voor u te kunnen betekenen. Holiday Geluidsverzorging is namelijk een audiovisueel specialist die al jarenlang het geluid verzorgd voor talrijke organisaties uit binnen- en buitenland. Ook in Enschede gingen velen u voor. Dankzij een uitgebreid assortiment, kunnen wij de meest geschikte geluidsapparatuur leveren voor onder andere presentaties, beurzen, concerten, feesten, festivals en sportevenementen

PRESENTATIES IN ENSCHEDE

Wij hebben veel ervaring op de zakelijke markt. Veel organisaties kozen er voor bij ons geluid te huren voor presentaties in Enschede. Bijvoorbeeld voor geluidsinstallaties, draadloze microfoons en catch box kunt u bij ons terecht.

GELUID VOOR FEEST IN ENSCHEDE

Wij hebben ruim 40 jaar audiovisuele ervaring. Het zou u dan ook niet verwonderen dat partijen uit Enschede bij ons geluid huurden voor feesten. Bij ons kunt u kiezen voor o.a. karaoke sets, disco sets en complete PA-sets

GELUID VOOR EEN MOOIE PRIJS

Wij werken met A-kwaliteit geluidsapparatuur, waardoor geluid krachtig genoeg en goed verstaanbaar zal zijn. U kunt ook kiezen voor technische ondersteuning tijdens een evenement. Dit alles voor een mooie prijs.

BEELD, LICHT & GELUID HUREN VOOR IN ENSCHEDE

Wij zijn een audiovisueel verhuurbedrijf, die u de mogelijkheid biedt om meer dan alleen geluid te huren voor uw project in Enschede. Om een voorbeeld te geven; onze klanten schakelen ons regelmatig in om een groot scherm, podium en/of verlichting te regelen. Ook kunnen wij ondersteuning bij de beeldregie of een livestream.

SNELLE LEVERING VAN GELUID IN ENSCHEDE

De benodigde reistijd tussen ons bedrijf en Enschede bedraagt is 30 minuten. Wij kunnen hierdoor zeer snel licht en geluid leveren.

geluid huren enschede goede prijs

Wilt u graag advies ontvangen tijdens de zoektocht naar het juiste geluid voor uw project in Enschede? Aarzel niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op; onze professionals kunnen u voorzien van de gewenste informatie. Tevens bent u van harte welkom bij ons aan de zaak voor een demonstratie van onze producten; dan weet u op voorhand exact wat u van onze producten kunt verwachten.

Wilt u goed geluid huren voor uw project in Enschede?
Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de talrijke mogelijkheden
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.