CONCERTEN

Organiseert u binnenkort een concert en bent u op zoek naar een bedrijf die de audiovisuele invulling voor u kan verzorgen? Dan wijzen wij u graag op het feit dat bij ons gekozen kan worden uit een ruim assortiment vol apparatuur op het gebied van beeld, licht en geluid. Wij garanderen een eerlijke prijs kwaliteit verhouding, waardoor u nooit teveel betaalt. Hopelijk begrijpt u na uw bezoek aan deze pagina waarom wij onze producten hebben mogen plaatsen in Ahoy Rotterdam, Sportpaleis Antwerpen, Gelredome, TUI Arena Hannover en vele theaters.

GELUID VOOR UW CONCERT

Wij hebben ervaring met kleinschalige en wat grotere optredens. Door zangers en muzikanten geproduceerd geluid moet kraakhelder en met voldoende volume te horen zijn, daarom kunt u bij ons alleen kwalitatief hoogwaardige geluidsapparatuur huren.

OPTREDENS OP GROOT SCHERM

Wij kunnen uw concert niet alleen te filmen, maar ook op een groot scherm weer te geven. Op deze manier kan het publiek alles tot in detail volgen. Bij veel shows werd reeds gebruik gemaakt van onze led schermen, beamers, camera’s en regie apparatuur.

SHOWVERLICHTING HUREN

In samenwerking met onze partners zijn wij in staat om bijna ieder concert te voorzien van verlichting om artiesten en uit te lichten en special effects te realiseren. We combineren project-, show- en sfeerverlichting, wat een zeer fraai plaatje kan opleveren.

LED Schermen tijdens concert in TUI ArenA Hannover
audiovisuele dienstverlening tijdens show in hengelo
beamer + projectiescherm bij concert in almelo
groot scherm tijdens concert in openluchttheater valkenburg

ERVARING BIJ CONCERTEN IN BINNEN- EN BUITENLAND

Zoals u reeds elders op onze website heeft kunnen lezen hebben wij ruim veertig jaar ervaring met het faciliteren van de audiovisuele inrichting bij uiteenlopende projecten in binnen- en buitenland. Het zal u dan ook niet verrassen dat door de jaren heen ook bij concerten in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland en Denemarken gebruik werd gemaakt van onze geluidsapparatuur, verlichting, led schermen, beamers of truss.

APPARATUUR VOOR INDOOR- EN OUTDOOR CONCERTEN

Wij zijn een full scale audiovisueel verhuurbedrijf. Dankzij een uitgebreid assortiment vindt u bij ons de juiste producten voor optredens in de grootste indoor venues, maar kunt u bij ons eveneens een groot led scherm of geluidsinstallatie huren voor shows in de buitenlucht. Afgelopen decennia stonden wij in vele indoor theaters, openluchttheaters, stadions en op vele pleinen.

BENIEUWD OF WIJ OOK IETS VOOR UW CONCERT KUNNEN BETEKENEN?

Wij zouden het leuk vinden om met u in gesprek te gaan en samen te brainstormen over de beste audiovisuele invulling van uw concert. Hierna kunt u vanzelfsprekend geheel vrijblijvend bepalen of u een voorstel van ons wenst te ontvangen. Tevens bent u altijd welkom bij ons in Overijssel voor een demonstratie van onze producten; zodat u exact weet welk vlees u in de kuip hebt.

DE JUISTE AUDIOVISUELE INVULLING VOOR UW CONCERTEN
VANUIT OVERIJSSEL REIZEN WIJ VOOR ONZE KLANTEN NAAR VELE EUROPESE LANDEN
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.