KARAOKE SET HUREN

Bent u als organisator van een feestelijke activiteit op zoek naar een bedrijf waar u een karaoke set kunt huren? Wij beschikken over uitgebreide karaoke sets, waarmee wij een goede invulling aan uw wensenplaatje kunnen geven. Een karaoke set voor 10 of 500 personen? Geen probleem, wij kunnen het leveren. Dankzij een gunstige ligging in Overijssel, kunnen wij snel bezorgen in de buurt van Almelo, Hengelo, Enschede, Zwolle, Hardenberg en Deventer. Topkeuze voor uw personeelsfeest, verjaardag, familiedag of gewoon een leuke avond.

KARAOKE SET HUREN MET DUIZENDEN NUMMERS

Wij leveren onze karaoke sets standaard inclusief all-in one touch pc met gebruiksvriendelijke karaoke software. Als u gebruik kunt maken van een internetverbinding; dan kunt u kiezen uit ruim 40.000 liedjes. Het aanbod wordt doorlopend ververst, zodat u ook altijd voor nieuwe muziek kunt kiezen. Tevens kan er gekozen worden uit vele thema’s, waardoor er waarschijnlijk voor ieders wat wils is.

KARAOKE SET MET PASSENDE GELUIDSINSTALLATIE

Wij zorgen voor iedere situatie voor een passende geluidsinstallatie. Voor een klein publiek, leveren wij vanzelfsprekend een kleine set, terwijl bij een groot publiek voor een krachtigere geluid set wordt gekozen. Als u een karaoke set huurt, dan wordt deze standaard geleverd met twee microfoons, zodat u duetten tot de mogelijkheid behoren. Een set kan natuurlijk altijd worden uitgebreid.

karaoke set huren in overijssel. Twente, Salland e.a. in onze regio
karaoke set huren in de buurt van almelo, hengelo, enschede, zwolle, deventer en elders in twente en salland

WIJ LEVEREN KARAOKE SETS DOOR HEEL NEDERLAND

Wij zijn gevestigd in Wierden. Dankzij onze ligging, zijn wij natuurlijk veel actief in Overijssel. In Twente, Salland en in de buurt van Zwolle, Almelo, Deventer, Enschede, Hengelo, Hardenberg, Oldenzaal, Haaksbergen en Rijssen. Maar dankzij onze kwaliteit, kiezen bedrijven uit heel het land er voor bij ons een karaoke set te huren.

LAAT IEDEREEN ENTHOUSIAST MEEZINGINGEN

De zanger kan de zangteksten meezingen door een blik te werpen op de standaard meegeleverde muziekcomputer, maar ook kan er meegekeken worden op het grote scherm welke wij standaard bij onze karaoke sets meeleveren. Dit is normaal gesproken een 49 inch tv-scherm, maar grotere schermen zijn optioneel ook leverbaar.

OUTDOOR KARAOKE SETS

Wilt u een karaoke feest organiseren in de buitenlucht? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Wij beschikken namelijk over outdoor led schermen; welke op zonnige dagen goed te lezen zijn en waterdicht zijn mocht het gaan regenen. Wees goed voorbereid.

KARAOKE IN CORONATIJD

Ons advies: Houd de basisregels in acht. Wij kunnen zorgen voor plastic handschoenen waarmee de microfoon vastgehouden kan worden en ontsmettingsmiddelen. Ook kunnen wij outdoor schermen leveren, buiten is er er minder kans op virusoverdracht.

AANVULLENDE INFORMATIE

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze karaoke sets? Neem geheel vrijblijvend contact met ons. Wij bieden geen laagste prijs garantie, maar wel een set met veel nummers. Ook werken wij enkel met A-kwaliteit apparatuur.

EEN UITGEBREIDE KARAOKE SET HUREN IN OVERIJSSEL?
Topkeuze voor personeelsfeesten, familiedagen en verjaardagen.
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.