GROOT SCHERM HUREN ENSCHEDE

Wilt een groot scherm huren voor uw project in Enschede? Wij zijn een Twents bedrijf welke is gespecialiseerd in de verhuur van led schermen, televisies en beamers met projectieschermen. Dankzij ons uitgebreide assortiment kunnen wij u het meest geschikte scherm voor uw project bezorgen. Lees rustig verder als u meer te weten wilt komen over onze producten en dienstverlening in Enschede.

LED SCHERM HUREN ENSCHEDE

Wij hebben veel ervaring met het plaatsen van led schermen in Enschede. Indoor, outdoor en mobiele led schermen werden gebruikt bij veel talrijke projecten. Check Grootbeeldscherm.nl als u hier nog meer over wilt lezen.

BEAMER HUREN ENSCHEDE

Veel van onze klanten lieten ons een beamer met projectiescherm plaatsen bij hun project. Wij leverden compacte, midrange en theater projectoren met een bijpassend bij grote en kleinschalige projecten.

TELEVISIE HUREN ENSCHEDE

Laat het ons weten als u een televisie wilt huren met een 4k resolutie. Onze televisies kunnen op verschillende manieren worden geplaatst, zodat ze voor iedereen goed zichtbaar zullen zijn.

wij leverden een beamer, scherm en geluid tijdens het young rabo event in enschede

FULL SCALE AUDIOVISUEEL VERHUURBEDRIJF

U kunt bij ons meer dan alleen een groot scherm huren. Laat het ons weten als u een voorstel wilt ontvangen voor een compleet audiovisueel pakket. U kunt ons precies laten weten waar u naar op zoek bent, maar kunt ook samen met onze professionals in gesprek gaan om te kijken welke oplossing het beste is voor uw project.

TECHNISCHE ONDERSTEUNING BIJ UW PROJECT

In veel gevallen leveren wij een plug ’n play opstelling, waardoor de producten door onze klanten zelf kunnen worden gebruikt. Er zijn echter ook projecten waarbij specifieke kennis vereist is om het technische verhaal soepel te laten verlopen; in dat geval bieden wij u graag professionele ondersteuning.

MEER INFORMATIE MET BETREKKING TOT ONZE PRODUCTEN EN DIENSTVERLENING

Voel u vrij contact met ons op te nemen als u graag meer informatie wenst te ontvangen met betrekking tot onze producten, dienstverlening of praktijkervaring in vele Europese landen. Ons team staat voor u klaar om hier meer over te vertellen. Natuurlijk bent u ook welkom bij ons in Wierden als u onze producten eens wilt komen bekijken. Dan weet u vooraf precies welke kwaliteit u van onze schermen kunt verwachten.

WILT U EEN GROOT SCHERM HUREN VOOR PROJECTEN IN HENGELO?
LAAT HET ONS WETEN ALS U MEER WILT WETEN OVER ONZE LED SCHERMEN, BEAMERS OF TELEVISIES.
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.