LED SCHERM HUREN ENSCHEDE

Wilt een groot led scherm huren voor uw project in Enschede? Wij zijn een Twents bedrijf welke is gespecialiseerd in de verhuur van led walls, televisies en beamers met projectieschermen. Dankzij ons uitgebreide assortiment kunnen wij u het meest geschikte scherm voor uw project bezorgen. Lees rustig verder als u meer te weten wilt komen over onze producten en dienstverlening in Enschede.

LED SCHERM VERHUUR ENSCHEDE

Wij hebben veel ervaring met het plaatsen van led schermen in Enschede. Indoor, outdoor en mobiele led schermen werden gebruikt bij veel talrijke projecten. Check Grootbeeldscherm.nl als u hier nog meer over wilt lezen.

BEAMER HUREN ENSCHEDE

Veel van onze klanten lieten ons een beamer met projectiescherm plaatsen bij hun project. Wij leverden compacte, midrange en theater projectoren met een bijpassend bij grote en kleinschalige projecten in Enschede.

TV SCHERM HUREN ENSCHEDE

Laat het ons weten als u een televisie wilt huren met een 4k resolutie. Onze televisies kunnen op verschillende manieren worden geplaatst, zodat ze voor iedereen in Enschede goed zichtbaar zullen zijn.

LED SCHERM REFERENTIES IN ENSCHEDE

Zoals gezegd hebben wij veel projecten in Enschede mogen voorzien van een groot led scherm. Enkele voorbeelden van onze referenties hebben wij op deze pagina op een rijtje gezet. Onze producten worden ingezet voor bedrijfspresentaties door heel Enschede, maar ook voor bijvoorbeeld: beurzen, business events en voorstelling op de Luchthaven Twente.

Onze Outdoor LED Schermen heeft u meerdere keren in het Centrum op de Oude Markt kunnen zien, bijvoorbeeld tijdens: Twente Science Week, Multiculturele Markt en voor een project van Studenten van de Saxion Hogeschool. Daarnaast leverden wij meerdere keren een LED Wall voor feesten en festivals, bijvoorbeeld tijdens Green Vibrations bij de UT.

FULL SCALE AV-BEDRIJF REGIO ENSCHEDE

U kunt bij ons meer dan alleen een groot led scherm huren. Laat het ons weten als u een voorstel wilt ontvangen voor een compleet audiovisueel pakket in Enschede. Ons deskundige team gaat graag met u in gesprek om te kijken welke apparatuur in welke opstelling het beste resultaat oplevert voor uw project.

TECHNISCHE ONDERSTEUNING IN ENSCHEDE

Wij slagen er bij de meeste projecten in een plug ’n play opstelling te realiseren, waardoor het led scherm door klanten zelf kan worden gebruikt. Soms is er echter specifieke kennis vereist om het technische verhaal soepel te laten verlopen; in dat geval bieden wij graag ondersteuning aan in Enschede.

MEER OVER LED SCHERM VERHUUR IN ENSCHEDE

Voel u vrij contact met ons op te nemen als u graag meer informatie wenst te ontvangen met betrekking tot onze led schermen, diensten of ervaring in Enschede. Ons team staat voor u klaar om hier meer over te vertellen. Natuurlijk bent u ook welkom bij ons in Wierden als u onze producten wilt bezichtigen. Dan weet u vooraf precies welke kwaliteit u van onze schermen kunt verwachten.

WILT U EEN LED SCHERM HUREN VOOR PROJECTEN IN ENSCHEDE?
LAAT HET WETEN ALS U MEER WILT WETEN OVER  LED SCHERMEN, BEAMERS OF TELEVISIES.
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.