GROOT SCHERM HUREN VRIEZENVEEN

Bent u op zoek naar een bedrijf in de buurt van Vriezenveen waar u een groot scherm kunt huren voor een project dat u gaat organiseren? Holiday Geluidsverzorging is een Wierdens bedrijf met verhuur van audiovisuele apparatuur als core business. Wij bieden u de mogelijkheid een groot led scherm, beamer met projectiescherm of televisie te huren voor uiteenlopende toepassingen. Door de jaren heen hebben wij al voor veel bedrijven in Twenterand een groot scherm mogen plaatsen.

LED SCHERM IN VRIEZENVEEN

Wij verhuren indoor, outdoor en mobiele led schermen. Met ons uitgebreide assortiment, kunnen wij voor ieder project in Vriezenveen geschikte led schermen leveren. Diverse organisaties in uw dorp weten dit al.

TELEVISIE HUREN VRIEZENVEEN

Bij kleinschalige projecten in lichte ruimtes wordt regelmatig gekozen voor een tv scherm. Wij verhuren televisies met een beelddiagonaal van 43, 49 of 65 inch en kunnen deze vaak binnen 30 minuten leveren in Vriezenveen.

BEAMER HUREN VRIEZENVEEN

Een beamer huren voor een scherpe prijs. Bij ons kunt u kiezen voor beamers in diverse soorten en maten. Minder krachtig dan een tv- of led scherm, maar wel enorm vriendelijk in gebruik en voor uw portemonnee.

podium, geluid en groot scherm tijdens presentatie in vrienzenveen
groot scherm huren vriezenveen twenterand

GROOT SCHERM MET LICHT, GELUID EN PODIUM HUREN

Net als bij veel projecten in de gemeente Twenterand werd er bij bovenstaande projecten in Vriezenveen voor gekozen om niet alleen groot scherm, maar ook het geluid bij ons te huren. Daarnaast bieden wij als allround audiovisueel verhuurbedrijf de mogelijkheid de verlichting en/of een podium door ons te laten verzorgen.

U BENT WELKOM VOOR EEN PRODUCTDEMONSTRATIE

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u eerst een goed beeld wilt vormen van een product, voordat u deze besluit te gaan huren. U bent daarom van harte welkom bij ons in Wierden voor een demonstratie van onze led schermen, beamers of tv schermen. U weet dan precies wat u kunt verwachten van de producten die u eventueel van ons gaat huren.

WILT U MEER INFORMATIE ONTVANGEN MET BETREKKING TOT ONZE PRODUCTEN EN DIENSTVERLENING?

Wij zijn op meerdere manieren te bereiken, namelijk: per e-mail, via whatsapp en uiteraard telefonisch. Aarzel niet om vragen te stellen als bepaalde zaken nog niet geheel duidelijk zijn. Wij vertellen u graag meer over de talrijke mogelijkheden.

ZOEKT U EEN GROOT SCHERM VOOR PROJECTEN IN VRIEZENVEEN?
BIJ ONS KUNT U EEN LED SCHERM, TELEVISIE OF BEAMER MET PROJECTIESCHERM HUREN.

Start typing and press Enter to search