GELUID HUREN OMMEN

Bent u op zoek naar een kundig bedrijf in de buurt van Ommen waar u geluid kunt huren voor uw project? Wij zijn een Overijssels bedrijf met ruim veertig jaar audiovisuele ervaring waar u keuze heeft uit geluidsinstallaties in diverse soorten en maten, waardoor u voor nagenoeg iedere toepassing geschikt geluid kunt huren. Diverse organisaties uit Ommen en omstreken gingen u voor.

GELUID VOOR UW PRESENTATIE

Bent u voor uw presentatie op zoek naar helder geluid met voldoende volume? Wij werken louter met kwaliteitsproducten, waardoor u er op kunt vertrouwen dat sprekers door iedereen goed gehoord kunnen worden.

EVENEMENTEN IN OMMEN

Ook organisatoren uit de evenementenbranche kunnen bij ons aankloppen wanneer zij op zoek zijn naar geschikt geluid voor concerten, sport evenementen festivals en andere feesten. Wij zijn dichtbij en bieden een scherpe prijs.

PROFESSIONELE ONDERSTEUNING

Wij leveren ons geluid (bijna) plug ’n play op. Hierdoor kan de klant vaak zelf de apparatuur bedienen. Soms is het echter noodzakelijk om af en toe de instellingen te veranderen, dan kunt u kiezen voor technische ondersteuning.

BEELD, LICHT EN GELUID HUREN VOOR IN OMMEN

Als allround audiovisueel verhuurbedrijf kunnen wij u eveneens van dienst zijn op het gebied van beeld, licht, podia, regie, enzovoorts. Oftewel: U kunt de gehele audiovisuele invulling voor uw project huren bij dezelfde leverancier. Dit zorgt voor korte lijnen en duidelijke communicatie, daarnaast profiteert u bij ons van prettige een stapelkorting wanneer u kiest voor een totaalpakket. Er zullen weinig bedrijven zijn in de buurt van Ommen waar apparatuur gehuurd kan worden tegen zo’n scherpe prijs-kwaliteitverhouding.

Is uw interesse gewekt? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en ontdek of wij iets voor elkaar kunnen betekenen.

geluid huren ommen
Geluid huren voor projecten in Ommen?
Luidprekers, Draadloze microfoon, PA Set, Media Player, etc.
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.