GELUID HUREN HENGELO

Zoekt u een bedrijf waar u geluid kunt huren voor uw project in Hengelo? Holiday Geluidsverzorging is een allround audiovisueel verhuurbedrijf; waar u geluid kunt huren voor uw zakelijke event. Mede dankzij onze rijke ervaring hebben al vele organisaties in Hengelo en omstreken er voor gekozen de het geluid te laten verzorgen door onze vakkundige professionals.

GELUID VOOR FEEST IN HENGELO

Wij hebben geluid mogen leveren bij diverse feestelijke gelegenheden in zowel Hengelo als de omringende dorpen als Borne en Delden. Wij helpen graag bij uw bruiloft, festival, bedrijfsfeest of verjaardag.

GELUID PRESENTATIE IN HENGELO

Kwaliteit staat bij ons centraal. Om deze reden kiezen veel organisaties uit Hengelo er voor bij ons geluid te huren voor bedrijfspresentaties. Wij zorgen voor helder geluid met voldoende volume.

GELUID VOOR EEN GOEDE PRIJS

Wij werken weliswaar met topkwaliteit, zonder dat dit ten koste gaat van de betaalbaarheid. Zowel onze huurprijzen als de tarieven voor opbouw, afbouw en technische ondersteuning zijn concurrerend.

BEELD, LICHT & GELUID HUREN VOOR IN HENGELO

Wij zijn een audiovisueel verhuurbedrijf, waar u veel meer dan alleen een geluid kunt huren. Zo worden wij ook steeds vaker benaderd door klanten uit Hengelo die een led scherm, podium en verlichting willen huren of op zoek zijn naar een kundig bedrijf die de beeldregie kan verzorgen. Zij profiteren van flinke korting bij afname van een totaalpakket.

ZEER SNELLE LEVERING IN DE REGIO HENGELO

De reistijd tussen ons bedrijf en de stad Hengelo bedraagt circa twintig minuten. Wij kunnen daarom zeer snel licht en geluid bezorgen op uw locatie.

geluid huren hengelo

Meer over het huren van geluid in Hengelo

Wilt u graag advies ontvangen tijdens de zoektocht naar het juiste geluid voor uw project in Hengelo? Aarzel niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op; onze professionals kunnen u voorzien van de gewenste informatie. Tevens bent u van harte welkom bij ons aan de zaak voor een demonstratie van onze producten; dan weet u op voorhand exact wat u van onze producten kunt verwachten.

Wilt u ook geluid huren voor uw project in Hengelo?
Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de talrijke mogelijkheden
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.