GELUID HUREN BORNE

Bent u druk bezig met de voorbereidingen op uw project in Borne en zoekt u een ervaren bedrijf waar u geluid kunt huren? Wij beschikken over ruim veertig jaar praktijk ervaring en hebben door de jaren heen een enorm uitgebreid assortiment opgebouwd met geluidsinstallaties in diverse soorten en maten. De kans is dan ook groot dat wij een geschikte geluidsinstallatie voor uw toepassing kunnen leveren. 

GELUID BIJ PRESENTATIE IN BORNE

Wij zorgen voor een kwalitatief hoogwaardige geluidsinstallatie voor uw presentatie. Kies een strakke set, evt. met draadloze microfoons, en zorg er voor dat uw boodschap krachtig wordt overgedragen.

EVENEMENTEN IN BORNE

Wij leveren niet alleen een geluidsinstallatie tijdens business events. U kunt bij ons geluid huren voor diverse soorten evenementen. Voor nagenoeg ieder optreden, sportwedstrijd of feest hebben wij een oplossing.

GELUID VOOR EEN GOEDE PRIJS

Wij werken met kwalitatief hoogwaardige producten, maar hebben eveneens ook voor de prijs. Wij hopen met een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit het huren van geluid voor veel partijen mogelijk te maken.

BEELD, LICHT EN GELUID HUREN VOOR IN BORNE

Bent u op zoek naar één leverancier waar u de complete invulling op het gebied van beeld, licht, podia, regie, enzovoorts kunt huren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Profiteer van korte lijnen, duidelijke combinatie, goede kwaliteit en prettige stapelkortingen als u kiest voor een totaalpakket bij Holiday Geluidsverzorging. Wij denken dat er weinig bedrijven in de buurt van Borne zo’n strakke prijs kwaliteitverhouding kunnen aanbieden.

Is uw interesse gewekt? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en ontdek of wij iets voor elkaar kunnen betekenen.

geluid huren borne
Geluid huren voor projecten in Borne?
Luidprekers, Draadloze microfoon, PA Set, Media Player, etc.
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.