PODIUM HUREN BORNE

Wilt u een evenement organiseren in Borne en zoekt u een adres in de buurt waar u een podium kunt huren? Dan kunnen wij wellicht iets voor u betekenen. Wij zijn namelijk een Wierdens verhuurbedrijf en hebben diverse soorten podia in ons assortiment opgenomen. In het verleden hebben wij al voor meerdere organisaties in Borne en omstreken producten en diensten mogen verlenen.

PODIUM MET INDUSTRIËLE LOOK

Wij ervaren dat dit type podium momenteel de voorkeur geniet bij de meeste van onze klanten. Een podium zonder poespas, zonder lange opbouwtijd. De voordeligste optie.

PODIUM MET ROK EN TEGELS

Vindt u een podium met rok en tegels een chiquere uitstraling geven en heeft dit uw voorkeur? Dan kunnen wij deze optionele aanvulling voor u regelen.

PODIUMWAGEN IN BORNE

Afgelopen periode hebben wij gebruikt om een vrachtwagentrailer dusdanig in te richten, dat deze ook dienst kan doen als podiumwagen met ruim 30m2 vloeroppervlak.

PODIUM HUREN IN EEN COMPLEET AUDIOVISUEEL PAKKET

Wij bieden u de mogelijkheid om veel meer dan alleen een podium te huren. Als allround audiovisueel verhuurbedrijf met meer dan veertig jaar ervaring kunnen wij namelijk de complete audiovisuele invulling van uw project verzorgen. Kies uit onze apparatuur op het gebied van verlichting, beeld en audio en stel een pakket samen dat kan zorgen voor een sfeervol plaatje. Kiest u voor een heel pakket? Dan zult u tevens profiteren van fijne stapelkorting. Bovendien bespaart u met slechts één aanspreekpunt waardevolle tijd, die u ongetwijfeld goed kunt gebruiken.

WIJ KUNNEN ZEER SNEL EEN PODIUM LEVEREN IN BORNE

Wij hebben een centrale ligging in Overijssel en kunnen hierdoor snel een podium leveren in Borne. Vanwege de korte afstand, zullen de transportkosten ook nog eens niet zo hoog zijn.

podium huren regio borne
WILT U EEN PODIUM HUREN IN DE BUURT VAN BORNE?
BIJ ONS KUNT U TEVENS BEELD, LICHT EN GELUID HUREN VOOR UW PROJECT.
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.