LED SCHERM HUREN HENGELO

Wilt u een LED Scherm Huren voor een project in Hengelo? Wij zijn een Twents AV-bedrijf waar u voor een goede prijs een led wall, beamer of tv scherm kunt huren. U profiteert van onze rijke ervaring, kwalitatief hoogwaardige producten en snelle levering. Velen in Hengelo gingen u al voor. Wij hopen met deze pagina een goed beeld te geven van de talrijke mogelijkheden.

LED SCHERM VERHUUR HENGELO

Bij ons heeft u keuze uit een ruim assortiment indoor, outdoor en mobiele LED Schermen. Hierdoor kunt u een LED Scherm huren voor indoor toepassingen, maar ook voor projecten in Hengelo die buiten plaatsvinden.

BEAMER HUREN HENGELO

Wilt u net als veel andere bedrijven uit Hengelo een beamer huren bij een gespecialiseerd bedrijf in de buurt? Informeer dan eens om te ontdekken of een van onze vele beamers een goede keuze zijn voor uw project.

TELEVISIE HUREN HENGELO

Wij verhuren 43-85″ televisies. Deze kunnen worden geplaatst op een ‘gewoon’ statief, maar ook op een hoge truss-standaard. Hieronder ziet u een paar projecten in Hengelo waarbij onze Tv’s werden ingezet.

ONZE LED SCHERM ERVARING IN HENGELO

Zoals aangegeven hebben wij door de jaren heen al voor talrijke bedrijven en organisaties in Hengelo een led scherm mogen leveren. Op deze site vindt u hier enkele voorbeelden van. Zo werden onze indoor led schermen bijvoorbeeld meerdere keren ingezet in de Stadhuishal bij een symposium en concert, bij het WTC Twente voor het openingsevenement en de Export Awards, tijdens de open dagen van het ROC en voor vele presentaties.

Onze Outdoor LED schermen heeft u meerdere keren kunnen zien tijdens onder andere de Nacht van Hengelo, waar wij op het marktplein bovendien de live registratie van optredens en de wielerkoers verzorgden. Ook hebben wij in uw stad met onze producten en dienstverlening bijgedragen aan een succesvol verloop van drive-in en openluchtbioscopen.

De beamers, projectieschermen en televisies (welke wij uitsluitend aan zakelijke klanten verhuren) uit ons verhuurassortiment droegen bij aan een goed verloop van informatieavonden en bedrijfspresentaties in Hengelo. Al deze productgroepen zijn te huur voor een goede prijs en worden bezorgd voor tegen schappelijke bezorgkosten.

LED SCHERM, VERLICHTING & GELUID IN HENGELO

Wij kunnen in Hengelo de complete audiovisuele invulling voor u faciliteren. Wij brainstormen graag samen met u om een op maat gesneden pakket samen te stellen die volledig aan uw wensen en onze kwaliteitsnormen voldoet. Iedere aanvraag wordt op zich benaderd; uw project is voor ons geen routineklus.

GEBRUIKSVRIENDELIJKE LED SCHERMEN

Wij streven naar een gebruiksvriendelijke opstelling met veel gebruiksgemak; waardoor u het led schermen in Hengelo zelf kunt bedienen. Vindt u het een fijne gedachte dat er een ervaren professional aanwezig is? Dan kunt u er voor kiezen onze vakmensen in te huren. Wij bieden ook in Hengelo technische ondersteuning.

MEER OVER LED SCHERM VERHUUR IN HENGELO

Wij hopen dat deze pagina een goed beeld heeft gegeven van onze led schermen, beamers en tv schermen. Wilt u echter nog meer informatie ontvangen? Kijk dan ook eens op de website waarmee wij ons specifiek richten op led scherm verhuur. Mochten er echter hierna nog vragen of opmerkingen zijn van uw zijde, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Tot slot: Ons bedrijf is gevestigd in de buurt van Hengelo, u bent dan ook van harte welkom voor een bezichtiging van onze producten.

WILT U EEN GROOT SCHERM HUREN VOOR PROJECTEN IN HENGELO?
NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFO OVER ONZE LED SCHERMEN, BEAMERS OF TELEVISIES.
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.