GROOT SCHERM HUREN HENGELO

Bent u verantwoordelijk voor de organisatie van een project in Hengelo waarbij een groot scherm gewenst is? Dan kunnen wij wellicht iets voor elkaar betekenen. Wij zijn namelijk een Twents bedrijf, waar u voor een goede prijs een led scherm, beamer of televisie kunt huren. Profiteer ook van onze rijke ervaring, kwalitatief hoogwaardige producten en snelle levering.

LED SCHERM HUREN HENGELO

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden wanneer u een indoor, outdoor of mobiel led scherm wilt huren. Al veel organisaties kozen voor onze producten. Op Grootbeeldscherm.nl kunt u hier meer over lezen.

BEAMER HUREN HENGELO

Wilt u net als veel andere bedrijven uit Hengelo een beamer huren bij een gespecialiseerd bedrijf in de buurt? Informeer dan eens om te ontdekken of een van onze vele beamers een goede keuze zijn voor uw project.

TELEVISIE HUREN HENGELO

Wij verhuren televisies met 4k televisie. Ze kunnen geplaatst worden op een ‘gewoon’ statief, maar ook op een hoge truss-statief. Samen met onze klanten bekijken wij welke oplossing het meest geschikt is.

groot scherm tijdens presentatie in hengelo
65 inch televisie huren op statief zoals hier in hengelo
beamer met projectiescherm huren voor project in hengelo

GROOT SCHERM, VERLICHTING & GELUID HUREN

Wij kunnen de complete audiovisuele invulling voor u faciliteren. Wij brainstormen graag samen met u om een op maat gesneden pakket samen te stellen die volledig aan uw wensen en onze kwaliteitsnormen voldoet. Wij benaderen iedere aanvraag op zich; uw project is voor ons geen routineklus.

WIJ LEVEREN EEN GEBRUIKSVRIENDELIJKE OPSTELLING

Wij streven altijd naar een opstelling met veel gebruiksgemak; waardoor onze klanten alles zelf kunnen bedienen. Echter kunnen wij ons ook goed voorstellen dat u bij bepaalde projecten liever kiest voor professionals om het technische aspect goed te laten verlopen. Laat ons weten welke oplossing uw voorkeur heeft.

MEER INFORMATIE MET BETREKKING TOT ONZE PRODUCTEN EN DIENSTVERLENING

Wij hopen dat deze pagina een goed beeld heeft gegeven van onze producten en dienstverlening. Mochten er echter nog vragen of opmerkingen zijn van uw zijde, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar, maar u kunt ons eveneens bericht per mail of via whatsapp. Tot slot: Ons bedrijf is gevestigd in de buurt van Hengelo, u bent dan ook van harte welkom voor een bezichtiging van onze producten.

WILT U EEN GROOT SCHERM HUREN VOOR PROJECTEN IN HENGELO?
LAAT HET ONS WETEN ALS U MEER WILT WETEN OVER ONZE LED SCHERMEN, BEAMERS OF TELEVISIES.

Start typing and press Enter to search