LICHT EN GELUID HUREN VOOR PROJECTEN IN HENGELO

Zoekt u een bedrijf waar u licht en geluid kunt huren voor uw project in Hengelo? Holiday Geluidsverzorging is een allround audiovisueel verhuurbedrijf; waar u reeds vele jaren licht en geluid kunt huren voor uw zakelijke event. Dankzij onze rijke ervaring hebben al vele organisaties in Hengelo en omstreken er voor gekozen de verlichting en geluidsvoorziening te laten verzorgen door onze vakkundige professionals. Wij hopen met onze website een goed beeld te schetsen van de mogelijkheden.

MEER DAN ALLEEN LICHT EN GELUID HUREN

Ons uitgebreide assortiment biedt klanten de mogelijkheid om veel meer dan alleen licht en geluid te huren voor hun project; wij kunnen de complete audiovisuele inrichting voor u faciliteren. Steeds vaker worden wij door organisaties uit Hengelo om bijvoorbeeld een LED Scherm te plaatsen of evenementen in beeld te brengen.

ONZE ERVARING IN HENGELO EN OMSTREKEN

Zoals gezegd hebben wij door de jaren heen voor vele organisaties uit de regio Hengelo het beeld, licht of geluid mogen verzorgen bij vele soorten projecten. Onderstaande afbeeldingen zijn hier een voorbeeld van; indien u aanvullende referenties wenst te ontvangen voor uw beeldvorming, dan horen wij het graag.

led scherm en filmen evenement hengelo
licht en geluid huren hengelo
LED Scherm en geluid in Hengelo
led scherm licht geluid opening hengelo

WIJ ZORGEN VOOR SNELLE LEVERING IN DE REGIO HENGELO

Holiday Geluidsverzorging levert zijn licht en geluid vanuit Wierden. De benodigde reistijd tussen ons bedrijf en de stad Hengelo bedraagt circa twintig minuten. Wij hebben hierdoor de mogelijkheid om snelle levering van licht en geluid te realiseren ten behoeve van uw project. Ook buiten kantooruren zijn wij in de meeste gevallen goed te bereiken.

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK VOOR MEER INFORMATIE

Wilt u graag advies ontvangen tijdens de zoektocht naar het juiste licht en geluid voor uw project? Aarzel niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op; onze professionals kunnen u voorzien van de gewenste informatie. Tevens bent u van harte welkom bij ons aan de zaak voor een demonstratie van onze producten; dan weet u op voorhand exact wat u van onze producten kunt verwachten.

Wilt u licht en geluid huren voor uw project in Hengelo?
Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de talrijke mogelijkheden

Start typing and press Enter to search