GELUID HUREN DEVENTER

Bent u bezig met de organisatie van een project in Deventer en wilt u hier geluid voor huren? Met onze rijke ervaring en kwalitatief hoogwaardige geluidsapparatuur kunnen wij dan wellicht een steentje bijdragen. Dankzij ons ruime assortiment zijn kan bij ieder project gekozen worden voor een passende geluidsinstallatie. Door de jaren heen hebben veel bedrijven in Deventer en omstreken gebruik gemaakt van onze dienstverlening.

GELUID VOOR PRESENTATIES

Bij professionele presentaties mag u een goede kwaliteit verwachten. Als specialistisch bedrijf kunnen wij u hulp aanbieden bij het huren van goed geluid, zodat sprekers verstaanbaar zijn voor iedereen. Draadloze microfoons, media players, luidsprekers, mengpanelen, etc.

EVENEMENTEN IN DEVENTER

U kunt bij ons ook geluid huren voor allerlei soorten evenementen. Zoekt u een complete geluidsinstallatie voor bijvoorbeeld een festival, feest, sportevenement of andere toepassing in Deventer? Dan kunnen wij dit waarschijnlijk van A tot Z voor u verzorgen.

TECHNISCHE HULP IN DEVENTER

Heeft u zelf niet zo veel verstand van geluid? Dan kunt u er voor kiezen om het geluid te laten regelen door een geluidstechnicus. Hier kunnen wij u bij helpen, zodat u zich kunt richten op de overige aspecten van uw project. Wij hebben al veel bedrijven in Deventer ondersteund.

BEELD, LICHT EN GELUID HUREN VOOR IN DEVENTER

Als allround audiovisueel verhuurbedrijf kunnen wij u eveneens van dienst zijn op het gebied van beeld, licht, podia, regie, enzovoorts. Oftewel: U kunt de gehele audiovisuele invulling voor uw project huren bij dezelfde leverancier. Dit zorgt voor korte lijnen en duidelijke communicatie, daarnaast profiteert u bij ons van prettige een stapelkorting wanneer u kiest voor een totaalpakket. Er zullen weinig bedrijven zijn in de buurt van Deventer waar apparatuur gehuurd kan worden tegen zo’n scherpe prijs-kwaliteitverhouding.

Is uw interesse gewekt? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en ontdek of wij iets voor elkaar kunnen betekenen.

geluid huren deventer
Geluid huren voor projecten in Deventer
Luidprekers, Draadloze microfoon, PA Set, Media Player, etc.
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.