DRAADLOZE STRAALVERBINDING

Wij beschikken over een rijke ervaring en beschikken over de juiste apparatuur om draadloos een point-to-point verbinding te realiseren. Deze draadloze straalverbindingen zijn een ideale oplossing om een geluid- en beeldverbinding te realiseren tussen twee, of meerdere, locaties. Op deze manier kan men op meerdere plekken tegelijkertijd kijken naar dezelfde beelden.

Draadloze straalverbindingen – Hoe werkt point-to-point?

Om een draadloze wifi verbinding tot stand te brengen maken wij gebruik van twee punten, te weten een zender en een ontvanger. Daar onze apparatuur beschikt over ingebouwde antennes kunnen wij alles zeer snel laten functioneren. Na plaatsing zal de zender worden aangesloten op een netwerk, waarna het gewenste signaal opgevangen kan worden door de receiver aan de andere zijde.

Draadloze straalverbindingen – Grote afstanden mogelijk

Kiest u voor een draadloze point-to-point straalverbinding van Grootbeeldscherm? Dan kunt u leunen op onze rijke ervaring en professionaliteit. Dankzij een goede opstelling van onze geavanceerde apparatuur creëren wij dikwijls een stabiele verbinding, waardoor wij in staat zijn een verbinding te realiseren waarbij een afstand overbrugd kan worden van meerdere kilometers.

Draadloze straalverbindingen – Geen licentie nodig

De moderne – geavanceerde – apparatuur van Grootbeeldscherm.nl maakt het mogelijk om zonder licentie te werken, hetgeen vanzelfsprekend een voordeel is. Dit sluit eveneens aan bij onze kernwaarden functionaliteit, flexibiliteit en kwaliteit. U kunt zich hierdoor met een gerust hart voorbereiden op uw evenement, zonder administratieve rompslomp.

Stabiele verbindingen met draad dankzij SDI-kabels

Voor verbindingen tot circa 300 meter bieden wij u eveneens de mogelijkheid gebruik te maken van een SDI-verbinding met kabels. Wij beschikken over goed afgeschermde SDI-kabels, welke tegen een stootje kunnen. Op deze manier hebben wij reeds bij vele concerten, sportwedstrijden, uitvaarten en overige projecten voor een stabiele (beeld)verbinding gezorgd.

Op zoek naar een straalverbinding voor uw project?
Ontdek wat wij voor uw kunnen betekenen.
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.