GELUID EN BEELD HUREN VOOR EEN UITVAART

Om uw dierbare een mooi afscheid te schenken, moet er aan veel aspecten worden gedacht. Gelukkig zijn er professionals die u hierbij kunnen ondersteunen. Als audiovisueel specialist kunnen wij u helpen op het gebied van beeld en geluid; zodat o.a. de favoriete muziek en de leukste beelden van de overledene optimaal worden afgespeeld en weergegeven. Tevens kunnen wij u tijdens uitvaarten van diensten zijn op het gebied van onder andere verlichting, camerawerk, beeldregie en live streaming. Vanuit Wierden kunnen wij iedere locatie in Overijssel snel bereiken.

GELUID HUREN VOOR BESTE VERSTAANBAARHEID

Wij beschikken over de best denkbare geluidsinstallaties om toespraken en muziek duidelijk weer te geven. Per locatie wordt bekeken welke set het beste gebruikt kan worden. Voor buitengebruik, tijdens begrafenissen, hebben wij onlangs een unieke mobiele geluidsinstallatie ontwikkeld; welke zeer geschikt is nu afstand houden belangrijk is.

UITVAARTDIENST GROOT IN BEELD GEBRACHT

Indien een locatie niet over een groot beeldscherm beschikt; kan er gekozen worden voor onze kwalitatief hoogwaardige schermen. Ons assortiment herbergt o.a. beamers, projectieschermen en televisies. Bovendien kunnen wij buiten een groot scherm plaatsen, zodat een uitvaart / begrafenis ook in de openlucht gevolgd kan worden.

Wij zijn in Wierden gevestigd. Hierdoor zijn wij vanzelfsprekend veelvuldig in Twente, Salland en op andere locaties van Overijssel acties. Onze werkzaamheden reiken achter verder dan de provinciegrenzen; dankzij onze rijke ervaring, kwalitatief hoogwaardige producten en prima tarieven worden wij ingehuurd door organisaties vanuit het gehele land.

DE COMPLETE BEELDREGIE TIJDENS EEN UITVAART

Wij beschikken over een diverse camera’s; waarmee wij een uitvaart op een goede manier in beeld kunnen brengen. Indien gewenst kunnen de beelden voor u worden opgenomen. Tevens bieden wij de mogelijkheid een beeldverbinding tot stand te brengen, waardoor de uitvaart ook voor gasten op een andere locatie zichtbaar zal zijn.

PROFESSIONELE ONDERSTEUNING BIJ LIVE STREAMS

Door te kiezen voor live streaming wordt het voor bekenden van de overleden dierbare mogelijk om ook op afstand getuige te zijn van een uitvaart. Dit is een prettige optie in het geval het onmogelijk is voor iemand om op locatie aanwezig te zijn. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden omtrent deze dienst.

EEN OVERZICHT VAN ONZE DIENSTVERLENING

Live streaming van uitvaartdiensten
> Beeldopname van een uitvaartdienst
Geluidsopname van een uitvaartdienst
Audiovisuele ondersteuning tijdens ceremonie
> Mobiele geluidsinstallaties voor op de begraafplaats
Geluidsversterking voor sprekers, muzikanten & muziek
> Technische ondersteuning voorafgaand aan een ceremonie

geluid beeld huren uitvaart / begrafenis overijssel. almelo, enschede, hengelo, hardenberg, zwolle, deventer

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE

Wij beschikken over een rijke ervaring op het gebied van uitvaartdiensten / begrafenissen, hierdoor hebben wij weinig tijd en woorden van uw nodig om een goed beeld te schetsen van de diverse opties. Neem gerust contact op voor aanvullende informatie.

Wij maken geen foto’s tijdens uitvaarten om te gebruiken als referentie. Op deze pagina vindt u wel enkele referenties van ander type projecten.

AUDIOVISUELE ONDERSTEUNING BIJ UITVAART
Gevestigd in Overijssel; actief door heel Nederland
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.