LED SCHERM HUREN TWENTE

Wij bieden u de mogelijkheid een groot LED Scherm te huren in Twente voor een scherpe prijs. U kunt kiezen uit een ruim assortiment met LED Schermen, beamers, projectieschermen en tv schermen in diverse soorten ene maten. Kleinschalig of met een groot publiek, indoor projecten of evenement die buiten plaatsvinden. Bij ons kunt u voor iedere toepassing het beste scherm huren. Veel organisaties uit Twente gingen u voor.

LED SCHERM VERHUUR TWENTE

Wij kiezen voor kwaliteit, zonder dat dit ten koste gaat van de betaalbaarheid. Steeds meer bedrijven uit Twente kiezen er voor bij ons een led scherm te huren, omdat wij al honderden keren hebben bewezen een groot scherm zonder kapotte pixels te kunnen leveren.

BEAMER HUREN TWENTE

Een beamer is niet zo krachtig als een led scherm, maar wel een prettige optie voor uw portemonnee. Wij beschikken over zowel compacte beamers als krachtige theater projectoren met 4 lampen, welke veel worden gehuurd door onze klanten in Twente.

TELEVISIE HUREN TWENTE

Huur net als veel van onze klanten in Twente een tv scherm met een beelddiagonaal van 43, 49 of 65 inch voor uw presentatie, open dag of beursdeelname. Wij beschikken over diverse statieven, bepaal zelf welke u het mooiste vindt. Wij bieden uiteraard 4K kwaliteit.

led scherm huren twente
groot tv scherm in twente voor bedrijfspresentatie
groot projectiescherm met beamer in almelo

LED SCHERM HUREN IN EEN TOTAALPAKKET

Van een allround AV-verhuurbedrijf mag u verwachten dat u er meer dan alleen een LED Scherm kunt huren. U kunt er voor kiezen geluid, verlichting en  camerawerk door ons te laten faciliteren. Daarnaast kozen veel partijen uit Twente er voor gekozen een podium en truss constructie bij ons te af te nemen of een live stream door ons te laten verzorgen.

LED SCHERM ERVARING IN HEEL TWENTE

Wij zijn trots dat wij onze led schermen door heel de regio mogen plaatsen. In onder andere Almelo, Hengelo, Enschede, Rijssen, Oldenzaal, Tubbergen, Haaksbergen, Twenterand en andere plekken in Twente worden onze producten gebruikt tijdens presentaties, sportevenementen, concerten, beurzen, festivals en nog veel meer toepassingen.

MEER OVER HET HUREN VAN EEN LED SCHERM IN TWENTE

Neem vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken of wij ook samen met u kunnen werken aan de perfecte audiovisuele invulling van uw project. Ons team staat voor u klaar om uw technische vragen te beantwoorden. Contact kan worden opgenomen via whatsapp, per e-mail en telefonisch. Ook kunt u natuurlijk een afspraak maken voor een persoonlijke kennismaking, u bent van harte welkom bij ons in Wierden.

OP ZOEK NAAR EEN GROOT SCHERM IN TWENTE?
BIJ ONS KUNT U EEN LED SCHERM, TELEVISIE OF BEAMER HUREN.
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.