GROOT SCHERM HUREN TWENTE

Heeft u een groot scherm nodig in Twente en wilt u deze het liefst huren bij een ervaren bedrijf in eigen regio? Wij zijn een allround audiovisueel verhuurbedrijf kunnen en kunnen ongetwijfeld ook iets voor u betekenen. Al decennia lang voorzien wij projecten in binnen- en buitenland van beamers, projectieschermen, led schermen en tv schermen. Veel organisaties uit Twente gingen u voor.

LED SCHERM HUREN TWENTE

Wij kiezen voor kwaliteit, zonder dat dit ten koste gaat van de betaalbaarheid. Steeds meer bedrijven uit Twente kiezen er voor bij ons een led scherm te huren, omdat wij al honderden keren hebben bewezen een groot scherm zonder kapotte pixels te kunnen leveren.

BEAMER HUREN TWENTE

Een beamer is niet zo krachtig als een led scherm, maar wel een prettige optie voor uw portemonnee. Wij beschikken over zowel compacte beamers als krachtige theater projectoren met 4 lampen, welke veel worden gehuurd door onze klanten in Twente.

TELEVISIE HUREN TWENTE

Huur net als veel van onze klanten in Twente een tv scherm met een beelddiagonaal van 43, 49 of 65 inch voor uw presentatie, open dag of beursdeelname. Wij beschikken over diverse statieven, bepaal zelf welke u het mooiste vindt. Wij bieden uiteraard 4K kwaliteit.

groot scherm en geluid in twente
groot tv scherm in twente voor bedrijfspresentatie
groot projectiescherm met beamer in almelo

EEN GROOT SCHERM HUREN IN EEN TOTAALPAKKET

Wij noemen ons een allround audiovisueel verhuurbedrijf, logischerwijs kunt u dan ook van ons verwachten dat wij geluid, de verlichting en het camerawerk voor u kunnen verzorgen. Daarnaast hebben veel partijen uit Twente er voor gekozen een podium en trussconstructie bij ons te huren of een live stream door ons te laten verzorgen.

ONZE SCHERMEN WORDEN IN HEEL TWENTE GEBRUIKT

Wij zijn trots dat wij onze schermen door heel de regio mogen plaatsen. In onder andere Almelo, Hengelo, Enschede, Rijssen, Oldenzaal, Tubbergen, Haaksbergen, Twenterand en andere plekken in Twente worden onze producten gebruikt tijdens presentaties, sportevenementen, concerten, beurzen, festivals en nog veel meer toepassingen.

MEER OVER ONZE PRODUCTEN EN DIENSTVERLENING IN TWENTE

Neem vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken of wij ook samen met u kunnen werken aan de perfecte audiovisuele invulling van uw project. Ons team staat voor u klaar om uw technische vragen te beantwoorden. Contact kan worden opgenomen via whatsapp, per e-mail en telefonisch. Ook kunt u natuurlijk een afspraak maken voor een persoonlijke kennismaking, u bent van harte welkom bij ons in Wierden.

OP ZOEK NAAR EEN GROOT SCHERM IN TWENTE?
BIJ ONS KUNT U EEN LED SCHERM, TELEVISIE OF BEAMER HUREN.

Start typing and press Enter to search