LED SCHERM HUREN ALMELO

Bent u op zoek naar een groot led scherm voor uw project in Almelo? In ons assortiment vindt u diverse soorten LED Schermen, televisies, beamers en projectieschermen. Deze kunt u bij ons huren tegen een goede prijs. Wij zijn een bedrijf uit Wierden en kunnen het scherm snel en voor een goede prijs in Almelo leveren. Kijk rustig rond op onze website om meer te leren over de mogelijkheden.

LED SCHERM VERHUUR ALMELO

Wij verhuren indoor en outdoor led schermen. Onze led walls worden niet alleen in Almelo, maar ook op andere locaties in binnen- en buitenland ingezet. Op Grootbeeldscherm.nl vindt u meer informatie en referenties.

BEAMER HUREN ALMELO

Denkt u dat een beamer, met projectiescherm, voor u de beste oplossing is? Informeer dan vrijblijvend naar onze compacte, midrange of theater projectoren. Wij bieden mogelijkheid voor zowel opzicht- als doorzichtprojectie.

TELEVISIE HUREN ALMELO

Als u een televisie huurt, mag u anno 2024 best een 4k resolutie verwachten. Dat is dan ook precies wat wij u zullen bezorgen. Onze tv’s werden afgelopen jaren bij veel projecten in Almelo naar volle tevredenheid gebruikt.

COMPLEET AUDIOVISUEEL PAKKET IN ALMELO

Wilt u naast een led scherm ook goed licht en geluid huren voor uw project in Almelo? Daag ons uit een passend voorstel voor u op te stellen. Wij zouden het leuk vinden om samen met u te brainstormen over de mogelijke audiovisuele invulling bij uw evenement, zodat we een uitstekend eindresultaat kunnen realiseren.

PROFESSIONELE ONDERSTEUNING IN ALMELO

Wij leveren onze led schermen en geluid op in een gebruisvriendelijke opstelling. Hierna kunt u er voor kiezen om apparatuur zelf te bedienen, maar misschien voelt u zich prettiger als er een professionals is. Laat ons weten welke optie uw voorkeur heeft. Ook in Almelo bieden wij technische ondersteuning.

MEER OVER ONZE LED SCHERMEN IN ALMELO

Wilt u graag meer informatie ontvangen met betrekking tot de huur van een led scherm, televisie of beamer in Almelo? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek om te bekijken of we onze krachten kunnen bundelen om een succesvolle samenwerking mogelijk te maken.

LED SCHERM HUREN VOOR EVENTS IN ALMELO?
Wij verhuren eveneens touchscreens, televisies en beamers
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.