GROOT SCHERM HUREN ALMELO

Bent u op zoek naar een groot scherm voor uw project in Almelo? In ons assortiment vindt u diverse soorten led schermen, televisies, beamers en projectieschermen. Deze kunt u bij ons huren tegen een goede prijs. Wij zijn een bedrijf uit Wierden, wij kunnen het scherm daarom ook nog eens snel leveren. Kijk eens rustig rond op onze website om meer te leren over de talrijke mogelijkheden.

LED SCHERM HUREN ALMELO

Wij verhuren indoor en outdoor led schermen. Onze led walls worden niet alleen in Almelo, maar ook op andere locaties in binnen- en buitenland ingezet. Op Grootbeeldscherm.nl vindt u meer informatie en referenties.

BEAMER HUREN ALMELO

Denkt u dat een beamer, met projectiescherm, voor u de beste oplossing is? Informeer dan vrijblijvend naar onze compacte, midrange of theater projectoren. Wij bieden mogelijkheid voor zowel opzicht- als doorzichtprojectie.

TELEVISIE HUREN ALMELO

Als u een televisie huurt, mag u anno 2021 best een 4k resolutie verwachten. Dat is dan ook precies wat wij u zullen bezorgen. Onze tv’s werden afgelopen jaren bij veel projecten in Almelo naar volle tevredenheid gebruikt.

groot scherm licht en geluid in almelo
presentatie set h - beamer groot scherm geluid in almelo
tv op truss statief in almelo

COMPLEET AUDIOVISUEEL PAKKET HUREN

Wilt u ook goed licht en geluid huren voor uw project? Daag ons dan uit een passend voorstel voor uw project op te stellen. Wij zouden het leuk vinden om samen met u te brainstormen over de mogelijke audiovisuele invulling bij uw evenement, zodat we een fraai eindresultaat kunnen realiseren.

GEBRUIK DE KENNIS VAN ONZE PROFESSIONALS

Wij leveren onze producten op in een gebruisvriendelijke opstelling. Hierna kunt u er voor kiezen om de apparatuur zelf te bedienen, maar misschien voelt u zich comfortabeler bij de gedachte dat er professionals aanwezig zijn die aan de knoppen kunnen draaien. Laat ons weten welke optie uw voorkeur heeft.

MEER INFORMATIE MET BETREKKING TOT ONZE PRODUCTEN EN DIENSTVERLENING

Wilt u graag meer informatie ontvangen met betrekking tot onze led schermen, televisies, beamers of projectieschermen? Laat het ons weten; dit kan telefonisch, per e-mail of via whatsapp. Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken als u onze producten bij ons aan de zaak wilt bezichtigen. Dan is vooraf precies bekend wat u kunt verwachten.

Wilt u een beamer, led scherm of 4k tv huren?
Wij zorgen voor snelle levering in Almelo tegen een goede prijs
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.