GROOT SCHERM HUREN SALLAND

Dankzij onze centrale ligging in Overijssel besluiten veel bedrijven uit Salland er voor een groot scherm bij ons te huren. Zij kiezen voor een led scherm, beamer met projectiescherm of televisie. Omdat wij een gunstige locatie hebben ten opzichte van Salland, kunnen wij een groot scherm snel en tegen gunstige tarieven bij u bezorgen. Onze klanten profiteren bovendien van onze jarenlange ervaring, de kwaliteit van onze producten en gunstige huurtarieven.

LED SCHERM HUREN SALLAND

Veel organisaties uit Salland kozen er voor een led scherm bij ons te huren. Zij gebruikten onze led schermen onder andere tijdens het WK voetbal, voor bedrijfspresentaties, bij sportevenementen, voor feesten en op koningsdag.

BEAMER HUREN SALLAND

Ook onze beamers werden meerdere malen gehuurd voor uiteenlopende projecten in Salland. Bij ons kunt u kiezen uit beamers en projectieschermen in diverse soorten en maten. Compacte beamers met een klein scherm, maar ook theaterprojectoren met groot scherm.

TELEVISIE HUREN SALLAND

Steeds vaker reizen wij af naar Salland voor bedrijven die gebruik willen maken van een 65 inch 4K televisie op een (truss)statief. Deze gebruiksvriendelijke producten zijn een goed alternatief voor beamers bij kleinschalige presentaties bij daglicht.

led scherm huren salland
groot 65 inch tv scherm op truss statief in salland
groot scherm in beursstand van bedrijf uit salland

GROOT LED SCHERM HUREN IN AUDIOVISUEEL PAKKET

Benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen, naast de verhuur van een groot led scherm? Kijk eens rustig rond op onze website, hopelijk raakt u dan overtuigd dat wij eveneens een geschikte leverancier zijn van licht, geluid, camera’s, truss, podia en nog veel meer. Kiest u voor een zogenaamd totaalpakket? Dan profiteert u van fijne stapelkortingen. Wij zijn benieuwd of u in Salland zo’n scherpe prijs-/kwaliteitverhouding kunt vinden. Bij ons betaalt u dus altijd een eerlijke prijs. Hiernaast vindt u een beknopt overzicht van enkele van onze referenties in uw regio. Wilt u beelden zien van deze projecten? Laat het ons weten.

ONTDEK ONZE RIJKE ERVARING IN DE REGIO SALLAND

> LED Schermen tijdens WK Voetbal in Ommen en Dalfsen
> LED Schermen en beeldregie NK Veldrijden Hellendoorn
> 65 Inch 4K Televisies voor meerdere bedrijven in Zwolle
> Beamers & projectieschermen bij projecten in Nijverdal
Ledwall bij events in Lemele, Nieuwleusen & Balkbrug
> Schermen in stands voor bedrijven uit Olst & Kampen
> Meerdere openlucht-/ drive in bioscopen in Deventer
> LED Schermen en tv’s voor beurzen in Hardenberg
> Schermen voor presentaties in Wijhe en Holten

MEER OVER HET HUREN VAN EEN LED SCHERM VOOR EVENTS SALLAND?

Neem vrijblijvend contact met ons op als u samen met ons wilt brainstormen over een geschikt groot led scherm voor uw project. Onze professionals gaan graag met u in gesprek om u te voorzien van vakkundig advies.

OP ZOEK NAAR EEN GROOT SCHERM IN TWENTE?
BIJ ONS KUNT U EEN LED SCHERM, TELEVISIE OF BEAMER HUREN.
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.