LED SCHERM HUREN DEVENTER

Bent u voor een project in Deventer op zoek naar een groot led scherm en wilt u deze het liefst huren in eigen regio? Dan kunnen wij wellicht iets voor u betekenen. Wij zijn namelijk een Overijssels AV-verhuurbedrijf met een ruim assortiment led schermen, beamers met projectieschermen en televisies. Deze hebben wij al voor veel organisaties in Deventer mogen leveren. Wij gaan graag met u in gesprek om te bekijken welk scherm het meest geschikt is voor uw toepassing.  

LED SCHERM VERHUUR DEVENTER

Meerdere organisaties uit Deventer besloten bij ons een led scherm te huren welke waardevol bleken tijdens een drive in Sinterklaasfeest en een openluchtbioscoop. Wij voorzagen al deze projecten eveneens van passend geluid.

LED SCHERM TIJDENS BEURS

Staat uw bedrijf op een beurs en wilt u graag de aantrekkingskracht van uw stand vergroten? Dan kunt u bij ons een fraai led scherm huren. Wij hebben al heel wat bedrijven uit Deventer hierbij geholpen.

TV SCHERM OF BEAMER DEVENTER

Naast LED Schermen bieden wij organisaties uit Deventer en omstreken de mogelijkheid een TV of Beamer met projectiescherm te huren voor een scherpe prijs. Ook deze productgroepen zijn beschikbaar in diverse soorten en maten.

led scherm huren deventer
led scherm huren in de buurt van deventer
led scherm in stand van bedrijf uit deventer
led scherm the passion deventer

COMPLEET AUDIOVISUEEL PAKKET IN DEVENTER

Wellicht bent u op zoek naar een bedrijf waar u niet alleen een groot scherm, maar ook bijvoorbeeld licht, geluid, een podium en camera’s kunt huren. Mocht dit zo zijn, dan bent u bij ons aan het juiste adres. En het mooie is; bij afname van meerdere producten, profiteert u van een prettige stapelkorting. Wij kunnen het ons haast niet voorstellen dat u in de buurt van Deventer gelijke kwaliteit voor zo’n scherpe prijs kunt vinden.

U BENT WELKOM VOOR EEN PRODUCTDEMONSTRATIE

Bent u na uw bezoek aan onze website benieuwd of wij met onze producten en ervaring ook iets voor u kunnen betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een product demonstratie, zodat u kunt zien welke producten wij verhuren. Op die manier weet u op voorhand exact welk vlees u in de kuip heeft. Ons bedrijf bevindt zich op 30 minuten rijden van Deventer. Wij zullen er voor zorgen dat de koffie klaarstaat.

MEER OVER HET HUREN VAN EEN LED SCHERM IN DEVENTER

Dan kunt u ons natuurlijk ook per e-mail, via whatsapp of telefonisch bereiken. Ons team staat voor u klaar om u te voorzien van vakkundig advies, welke u hopelijk helpt bij de keuze voor een geschikt scherm voor uw project. Hopelijk tot snel!

wilt u een led scherm huren voor projecten in deventer?
BIJ ONS KUNT U EEN LED SCHERM, TELEVISIE OF BEAMER MET PROJECTIESCHERM HUREN.
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.