GROOT SCHERM HUREN DEVENTER

Bent u voor een project in Deventer op zoek naar een groot scherm en wilt u deze het liefst huren bij een ervaren bedrijf in Overijssel? Dan kunnen wij wellicht iets voor u betekenen. Wij zijn namelijk een audiovisueel verhuurbedrijf met in ons assortiment talrijke led schermen, beamers met projectieschermen en televisies. Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken welk scherm het meest geschikt is voor uw toepassing.  

CORONAPROOF IN DEVENTER

Meerdere organisaties uit Deventer besloten bij ons een led scherm te huren welke waardevol bleken tijdens een drive in Sinterklaasfeest en een openluchtbioscoop. Wij voorzagen al deze projecten eveneens van passend geluid.

BEURSSTANDS VAN BEDRIJVEN

Meerdere bedrijven uit Deventer kozen er voor bij ons een groot high resolution led scherm te huren welke de aantrekkingskracht van hun beursstand vergrootte. Bijvoorbeeld tijdens de IBC in Amsterdam en de EENA in Dubrovnik.

OVERIGE PROJECTEN IN DEVENTER

Onze beamers, projectieschermen, tv schermen en/of led schermen droegen ook een steentje bij aan meerdere presentaties in Deventer en The Passion in het Worpplantsoen. Vraag gerust als u meer referenties wenst te ontvangen.

groot scherm en geluid bij openluchtbioscoop deventer
led scherm in stand van bedrijf uit deventer
groot led scherm deventer - the passion worpplantsoen

MEER DAN ALLEEN EEN GROOT SCHERM HUREN

Wellicht bent u op zoek naar een bedrijf waar u niet alleen een groot scherm, maar ook bijvoorbeeld licht, geluid, een podium en camera’s kunt huren. Mocht dit zo zijn, dan bent u bij ons aan het juiste adres. En het mooie is; bij afname van meerdere producten, profiteert u van een prettige stapelkorting. Wij kunnen het ons haast niet voorstellen dat u in de buurt van Deventer gelijke kwaliteit voor zo’n scherpe prijs kunt vinden.

U BENT WELKOM VOOR EEN PRODUCTDEMONSTRATIE

Bent u na uw bezoek aan onze website benieuwd of wij met onze producten en ervaring ook iets voor u kunnen betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een product demonstratie, zodat u kunt zien welke producten wij verhuren. Op die manier weet u op voorhand exact welk vlees u in de kuip heeft. Wij zullen er uiteraard voor zorgen dat de koffie klaarstaat.

MEER WETEN OVER ONZE PRODUCTEN EN DIENSTEN IN DEVENTER?

Dan kunt u ons natuurlijk ook per e-mail, via whatsapp of telefonisch bereiken. Ons team staat voor u klaar om u te voorzien van vakkundig advies, welke u hopelijk helpt bij de keuze voor een geschikt scherm voor uw project. Hopelijk tot snel!

ZOEKT U EEN GROOT SCHERM VOOR PROJECTEN IN DEVENTER?
BIJ ONS KUNT U EEN LED SCHERM, TELEVISIE OF BEAMER MET PROJECTIESCHERM HUREN.

Start typing and press Enter to search