GROOT SCHERM HUREN ZWOLLE

Heeft u een groot scherm nodig voor een project in Zwolle? In ons uitgebreide assortiment vindt u onder andere led schermen, beamers en televisies in diverse soorten en maten. Dankzij ons ruime productaanbod, kunnen wij voor nagenoeg iedere toepassing het perfecte scherm leveren. Wij voorzien u graag van professioneel advies bij het maken van de juiste keuze.

LED SCHERM HUREN ZWOLLE

Vanwege de helderheid en hoge resolutie worden onze led schermen vaak gebruikt bij zakelijke presentaties bij daglicht in Zwolle en omstreken. Ook plaatsten wij voor bedrijven uit uw regio led walls in beursstands, op pleinen tijdens WK’s voetbal en als decors bij shows.

BEAMER HUREN ZWOLLE

Een beamer met projectiescherm huren is een goedkoper alternatief ten opzichte van de de krachtige led schermen. Wij beschikken over zowel compacte beamers met portable projectieschermen als theaterprojectoren met 4 lampen en een zeer groot projectiescherm.

TELEVISIE HUREN ZWOLLE

Ons bedrijf wordt steeds vaker door bedrijven uit Zwolle ingehuurd om een tv scherm te plaatsen. Ze kunnen geplaatst worden op diverse soorten statieven en bieden allen een hoge resolutie. Kies voor een 43, 49, 65 of 115 inch beeldscherm.

groot outdoor led scherm tijdens wk voetbal in regio zwolle
groot led scherm in de ijsselhallen zwolle
tv op truss statief in zwolle

COMPLEET AUDIOVISUEEL PAKKET HUREN

Bij veel projecten is er niet alleen een groot scherm, maar eveneens een geluidsinstallatie en/of verlichting nodig. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u alle benodigde audiovisuele apparatuur bij dezelfde leverancier wilt huren. In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres. Ook een podium, live stream en/of de beeldregie kan door ons worden verzorgd.

GEBRUIK DE KENNIS VAN ONZE PROFESSIONALS

Wij doen er alles aan om onze producten op te leveren in een gebruiksvriendelijke oplossing, waar mogelijk plug ‘n play. Hierna kunt u er voor kiezen om alles zelf te bedienen, maar wellicht vindt u het fijner dat er toch een technicus aanwezig blijft voor technische ondersteuning. Ook dat maken wij in Zwolle mogelijk, tegen schappelijke tarieven.

MEER OVER ONZE PRODUCTEN EN DIENSTVERLENING IN ZWOLLE

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wenst te ontvangen over onze producten, dienstverlening en/of ervaring in Zwolle en omstreken. Wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail en Whatsapp. Heeft u liever persoonlijk contact? Maak dan een afspraak, dan kunt u direct zien met welke producten wij werken.

Wilt u een beamer, led scherm of 4k tv huren?
Wij zorgen voor snelle levering in Zwolle tegen een goede prijs

Start typing and press Enter to search