LED SCHERM HUREN HARDENBERG

Wilt u een groot scherm huren voor een project in Hardenberg? Wij beschikken over led schermen, beamers, projectieschermen en televisies welke veelvuldig zijn gebruikt door klanten uit heel het land. De aanwezigheid van de Evenementenhal in Hardenberg zorgt er voor dat wij in regelmatig een groot scherm in beursstands mogen plaatsen, maar ook bij andere projecten in Hardenberg en omstreken werden onze producten gebruikt.

LED SCHERM IN HARDENBERG

Een groot led scherm verhoogt de attentiewaarde van uw beursstand in Hardenberg. Tevens zijn deze producten uitermate geschikt voor o.a. presentaties, concerten, feesten en public viewing.

TV SCHERM HUREN HARDENBERG

Wilt u een televisie scherm huren voor een project in Hardenberg? Wij kunnen binnen 45 minuten een tv met een beelddiagonaal van 43, 49 of 65 inch bij u bezorgen. Kies voor een bijpassend (truss) statief.

BEAMER HUREN HARDENBERG

Niet de kracht van een led scherm, maar wel een stuk goedkoper. Een beamer met projectiescherm wordt daarom nog veel gebruikt. Bij ons kunt u diverse soorten beamers huren. Snel geleverd in Hardenberg.

groot scherm tijdens beurs in hardenberg
led scherm infra relatiedagen hardenberg
groot led scherm in stand evenementenhal hardenberg
led scherm met hanging bars hardenberg
tv scherm tijdens rvm beurs hardenberg
85 inch led tv scherm evenementenhal hardenberg

LICHT, GELUID & TRUSS HUREN HARDENBERG

Als full scale audiovisueel verhuurbedrijf bieden wij onze klanten de mogelijkheid om naast een groot scherm ook licht, geluid, een podium en/of truss te huren. Daarnaast hebben wij rijke ervaring met camerawerk, beeldregie, live streams en straalverbindingen. Al deze producten en diensten leveren wij tegen zeer concurrerende tarieven.

WILT U ONZE PRODUCTEN EERST BEZICHTIGEN?

Voel u dan vrij om een afspraak te maken om bij ons aan de zaak in Wierden langs te komen. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten op voorhand een goed beeld hebben van onze producten, zodat men exact weet wat men van ons kan verwachten. Daarom zijn geïnteresseerden altijd welkom voor een product demonstratie.

MEER OVER LED SCHERM VERHUUR IN HARDENBERG

Wij zijn op meerdere manieren te bereiken; per e-mail, via whatsapp en natuurlijk ook telefonisch. Stomme vragen bestaan niet, dus twijfel niet om vragen te stellen over onze producten en ontdek de talrijke mogelijkheden. Wij staan u graag te woord.

Wist u dat wij ook een handelsnaam en website hebben waarmee wij ons hoofdzakelijk richten op led scherm verhuur, namelijk Grootbeeldscherm.nl? Neem daar gerust een kijkje voor aanvullende informatie.

ZOEKT U EEN GROOT SCHERM VOOR PROJECTEN IN HARDENBERG?
BIJ ONS KUNT U EEN LED SCHERM, TELEVISIE OF BEAMER MET PROJECTIESCHERM HUREN.
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.