MOBIELE GELUIDSINSTALLATIE

De best denkbare mobiele geluidsinstallatie in tijden waarbij het houden van afstand noodzakelijk is. Met de ontwikkeling van deze unieke geluidszuil hebben wij de perfecte oplossing gevonden om geluiden op zowel korte als grotere afstand voor iedereen op een prettige manier verstaanbaar te maken. Perfecte keuze voor o.a. presentaties, uitvaartceremonies, begrafenissen en openbare ruimten.

PERFECTE 360 GRADEN GELUIDSPREIDING

Bij de ontwikkeling van het product hebben wij gekozen voor maar liefst twaalf luidsprekers met RMS-vermogen van in totaal 720 watt, welke zo geplaatst zijn dat er een perfecte 360 graden geluidspreiding en een zeer hoge geluidsdruk wordt gerealiseerd.

ZEER EENVOUDIG TE VERPLAATSEN

Kenmerkend is eveneens het lage gewicht. Onze keuze voor een compacte lithium accu en neodymium speakers bezorgt u een uiterst handzaam product. Eenvoudig te verplaatsen dus; ideaal wanneer u de geluidszuil op meerdere locaties wenst te gebruiken.

“We werken nu met 1 geluidszuil, terwijl voorheen 2 of 3 luidsprekers nodig waren om voldoende geluidsdruk te realiseren”

5G READY & PERFECTE VERSTAANBAARHEID

Deze mobiele geluidszuil wordt geleverd inclusief een kwalitatief hoogwaardige 5G-ready microfoon; welke zorgt voor perfecte verstaanbaarheid. De opkomst van het 5G netwerk zal in de nabije toekomst zorgen voor steeds meer storing op bestaande geluidssets. Kiest voor het door ons ontwikkelde systeem, dan hoeft u zich hier geen zorgen over te maken.

OPTIONEEL: COMPACTE OPNAMEMODULE

Tot slot informeren wij over de mogelijkheid te kiezen voor een opnamemodule. Dit houdt in dat u, zoals de naam wellicht reeds doet vermoeden, op een zeer eenvoudige manier geluiden kunt opnemen.

geluid presentatie uitvaart begrafenis - wij leveren veel in overijssel. Twente, Salland, Enschede, Almelo, Zwolle, Deventer

VRAAG VRIJBLIJVEND NAAR EEN PRODUCTDEMONSTRATIE

Wij zijn trots op de ontwikkeling van deze geluidsinstallatie en overtuigd van de meerwaarde bij o.a. presentaties, uitvaartceremonies, uitvaarten en in publieke ruimten. Als u ook kennis wilt maken met ons nieuwste product, bent u van harte welkom bij ons aan de zaak voor een live demonstratie. Wij komen ook graag langs, zodat u het product zelf kunt testen en vergelijken met de geluidsapparatuur die u momenteel gebruikt.

Reeds meerdere partijen hebben enthousiast gereageerd op deze mobiele geluidsinstallatie; de eerste geluidssets zijn reeds verkocht. Ook voor verhuur van een mobiele geluidsinstallatie bent u bij ons aan het juiste adres.

ONTDEK ONZE NIEUWE MOBIELE GELUIDSZUIL
Perfect voor presentaties, uitvaarten en in openbare ruimten
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.