MOBIELE GELUIDSINSTALLATIE HUREN

Bent u op zoek naar een mobiele geluidsinstallatie voor uw toepassing? Wij beschikken over diverse mobiele geluidsets welke geschikt zijn voor zowel binnen- als buitengebruik. Afgelopen decennia kozen reeds vele organisaties uit Overijssel er voor een mobiele geluidsinstallatie bij ons te huren. Profiteer ook van de goede geluidskwaliteit en concurrerende tarieven.

COMPACT EN VOLLEDIG DRAADLOOS

Als u een mobiele geluidsinstallatie wilt huren, welke volledig draadloos is, bent u bij ons aan het juiste adres. Voor de verhuur beschikken wij over meerdere modellen, variërend qua grootte en geluidsdruk, zodat wij voor zowel kleine als grotere groepen een goede oplossing bieden.

ZEER EENVOUDIG TE VERPLAATSEN

Kenmerkend voor onze mobiele geluidsinstallaties zijn de mobiliteit. Bij ons nieuwste systeem is er gekozen voor een lichte lithium accu en neodynium speakers; hetgeen zorgt voor een zeer laag gewicht. Zwaardere modellen zijn uitgerust met een handvat en wielen.

STANDAARD GELEVERD MET EEN MICROFOON

Onze mobiele geluidsinstallaties worden worden altijd geleverd inclusief microfoon. In de meeste gevallen betreft het een draadloze microfoon; welke uiteraard ook na het uitrollen van het 5G-netwerk voor o.a. mobiele telefonie storingsvrij gebruikt kunnen worden. Wij hebben namelijk voor de juiste frequenties gekozen om te kunnen garanderen dat 5G niet voor problemen zal zorgen. Bij een enkele set kan er een microfoon worden gebruikt met kabel, deze is zeer eenvoudig aan te sluiten.

OPTIONEEL: MEDIA PLAYERS EN OPNAME MODULE

Gebruikt u niet alleen een microfoon? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheid om een mobiele geluidsinstallatie te huren met media players en een opname module voor audio opname.

Reeds talloze organisaties in Overijssel kozen voor onze mobiele geluidsinstallaties bij onder andere begrafenissen, presentaties, productpromotie, uitvaarten, etcetera. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek of wij ook iets voor u kunnen betekenen.

EEN MOBIELE GELUIDSINSTALLATIE HUREN IN OVERIJSSEL?
Zeer geschikt voor presentaties, uitvaarten en in openbare ruimten
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.