LED SCHERM VERHUUR OVERIJSSEL

Bent u voor uw project in Overijssel op zoek naar een groot led scherm en wilt u deze het liefst huren in eigen regio? Holiday Geluidsverzorging is een allround audiovisueel specialist waar u kunt kiezen uit vele led walls, tv schermen en beamers met projectieschermen. Wij onderzoeken graag met u welk scherm het meest geschikt is voor uw toepassing.

LED SCHERM HUREN OVERIJSSEL

Veel organisaties uit Overijssel huren een led scherm bij ons vanwege de goede kwaliteit, scherpe prijs en onze rijke ervaring. Ze worden o.a. gebruikt tijdens presentaties, symposiums, beurzen, concerten e.a. evenementen.

TELEVISIE HUREN OVERIJSSEL

Kies voor een kwalitatief hoogwaardig TV scherm met fraaie 4K resolutie. Onze televisies werden al door veel bedrijven uit Overijssel gebruikt tijdens beurzen, presentaties, bedrijfsfeesten en open dagen.

BEAMER HUREN OVERIJSSEL

Onze beamers worden regelmatig gehuurd door klanten uit Overijssel. Ze worden vaak gebruikt voor presentaties in de avonduren, of bij beperkt daglicht. Een projectiescherm kunnen wij er natuurlijk ook bij leveren.

BEURZEN IN OVERIJSSEL

Bedrijven vanuit het hele land kiezen er voor bij ons een led scherm of tv scherm te huren voor beurzen in Overijssel. Bedrijven uit Overijssel kiezen ook voor onze producten tijdens beurzen in zowel binnen- als buitenland.

PRESENTATIES IN OVERIJSSEL

Veel bedrijven uit Overijssel huren bij ons een led scherm om presentaties krachtig weer te geven. Wij plaatsten onze producten o.a. in Almelo, Hengelo, Enschede, Deventer, Zwolle en andere locaties in onze provincie.

CONCERTEN IN OVERIJSSEL

Zoekt u een groot scherm voor een optreden in Overijssel? Wij beschikken over diverse indoor en buiten schermen, waardoor wij voor bijna iedere toepassing een geschikte oplossing kunnen bieden.

FEESTEN IN OVERIJSSEL

Een groot scherm kan van waarde zijn tijdens feesten. Bijvoorbeeld om logo’s van sponsoren, spetterende visuele effecten of live beelden van het evenement weer te geven. Veel organisaties uit Overijssel organisaties ontdekken dit.

BUITEN BIOSCOOP OVERIJSSEL

Door een outdoor led scherm te huren met geluid te huren is het mogelijk een gezellige openluchtbioscoop te organiseren. Wij hebben dit al op veel locaties in onze provincie mogen realiseren.

TOPSPORTEVENEMENT OVERIJSSEL

Onze LED Schermen werden gebruikt bij veel topsportevenementen, zoals: Ronde van Overijssel, KNSB Cup Schaatsen in Enschede, Nacht van Hengelo, NK Veldrijden in Hellendoorn en voor Public Viewing in Almelo.

GROOT LED SCHERM HUREN MET LICHT EN GELUID

Voor veel van onze klanten uit Overijssel leveren wij niet alleen een led scherm, zij schakelen ons eveneens in wanneer zij op zoek zijn naar een kundig leverancier die het geluid, de verlichting en/of een podium kan verzorgen. Indien gewenst faciliteren wij ook het camerawerk, de beeldregie, een livestream of truss constructie.

TECHNISCHE ONDERSTEUNING TIJDENS UW EVENT

Wij leveren onze led schermen zo op, dat ze door veel van onze klanten zelf kunnen worden bediend. Mochten er toch vragen zijn, dan zijn wij dankzij onze centrale ligging in Overijssel altijd in de buurt. Kiest er desondanks toch liever voor om gebruik te maken van technische ondersteuning van onze professionals, dan is dit ook mogelijk.

MEER OVER LED SCHERM VERHUUR IN OVERIJSSEL

Benieuwd of wij ook samen met u een mooie audiovisuele invulling kunnen realiseren bij uw project? Informeer dan geheel vrijblijvend naar de talrijke mogelijkheden. Wij zijn te bereiken per mail, via whatsapp en natuurlijk ook telefonisch. Ook bent u van harte welkom bij ons aan de zaak, maak vrijblijvend een afspraak en maak persoonlijk kennis met zowel ons als onze producten. De koffie staat klaar.

GROOT LED SCHERM HUREN IN OVERIJSSEL?
BIJ ONS KUNT U EEN LED SCHERM, TELEVISIE OF BEAMER HUREN.
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.