GROOT SCHERM HUREN OVERIJSSEL

Bent u voor uw project in Overijssel op zoek naar een groot scherm en wilt u deze het liefst in eigen regio huren? Holiday Geluidsverzorging is een allround audiovisueel specialist met meer dan veertig jaar ervaring in binnen- en buitenland. U kunt bij ons kiezen uit vele led schermen, tv schermen en beamers met projectieschermen. Wij onderzoeken graag met u welk groot scherm het meest geschikt is voor uw toepassing.

LED SCHERM HUREN OVERIJSSEL

Veel organisaties uit Overijssel huren een led scherm bij ons vanwege de goede kwaliteit, scherpe prijs en onze rijke ervaring. Ze worden o.a. gebruikt tijdens presentaties, symposiums, beurzen, concerten e.a. evenementen.

TELEVISIE HUREN OVERIJSSEL

Kies voor een kwalitatief hoogwaardig TV scherm met fraaie 4K resolutie. Onze televisies werden al door veel bedrijven uit Overijssel gebruikt tijdens beurzen, presentaties, bedrijfsfeesten en open dagen.

BEAMER HUREN OVERIJSSEL

Onze beamers worden regelmatig gehuurd door klanten uit Overijssel. Ze worden vaak gebruikt voor presentaties in de avonduren, of bij beperkt daglicht. Een projectiescherm kunnen wij er natuurlijk ook bij leveren.

groot scherm tijdens presentatie bij porsche centrum twente
groot scherm huren in de vorm van een televisie
groot scherm en beamer tijdens show in overijssel

EEN GROOT SCHERM HUREN MET LICHT EN GELUID

Voor veel van onze klanten uit Overijssel leveren wij niet alleen een groot scherm, zij schakelen ons eveneens in wanneer zij op zoek zijn naar een kundig leverancier die het geluid, de verlichting en/of een podium kan verzorgen. Indien gewenst faciliteren wij ook het camerawerk, de beeldregie, een livestream of truss constructie.

TECHNISCHE ONDERSTEUNING VAN ONZE VAKMENSEN

Wij leveren onze producten zodanig op, dat ze door veel van onze klanten zelf kunnen worden bediend. Mochten er toch vragen zijn, dan zijn wij dankzij onze centrale ligging in Overijssel altijd in de buurt. Kiest er desondanks toch liever voor om gebruik te maken van technische ondersteuning van onze professionals, dan is dit ook mogelijk.

MEER OVER ONZE PRODUCTEN EN DIENSTVERLENING IN OVERIJSSEL

Benieuwd of wij ook samen met u een mooie audiovisuele invulling kunnen realiseren bij uw project? Informeer dan geheel vrijblijvend naar de talrijke mogelijkheden. Wij zijn te bereiken per mail, via whatsapp en natuurlijk ook telefonisch. Ook bent u van harte welkom bij ons aan de zaak, maak vrijblijvend een afspraak en maak persoonlijk kennis met zowel ons als onze producten. De koffie staat klaar.

OP ZOEK NAAR EEN GROOT SCHERM IN OVERIJSSEL?
BIJ ONS KUNT U EEN LED SCHERM, TELEVISIE OF BEAMER HUREN.

Start typing and press Enter to search