LED SCHERM, LICHT EN GELUID VOOR BEURSSTANDS

Wij verzorgen al vele jaren de audiovisuele inrichting van beursstands. Wilt u ook een led scherm, verlichting, geluidsinstallatie of truss carré huren die van waarde kan zijn tijdens de beurs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op deze pagina proberen wij een goed beeld te schetsen van de talrijke mogelijkheden en onze rijke praktijkervaring. Hopelijk ziet u dan waarom topmerken als Red Bull, Singapore Airlines, ING, BNP Paribas en Oracle kozen voor onze producten.

LED SCHERM HUREN BEURSSTAND

Voor zo goed als iedere stand kunnen wij een geschikt beeldscherm leveren. Een mega LED scherm huren voor maximale attentiewaarde of een fraaie 4K televisie voor een kleinere stand. Wij kijken graag met u naar een passende oplossing voor uw beursstand.

GELUID HUREN VOOR UW STAND

Geluid kan tijdens beurzen een belangrijke rol spelen. Een geluidsinstallatie voor de gezellige afsluitende borrel, draadloze microfoons voor presentatoren tijdens demonstraties of voor achtergrondmuziek bij uw bedrijfsfilms. Wij bieden de juiste geluid set voor uw stand.

GOED UITGELICHTE BEURSSTAND

U wilt natuurlijk dat uw producten op de beurs goed zichtbaar zijn voor het publiek. Bij ons kunt u de juiste spots huren om uw stand goed uit te lichten, maar ook beschikken wij over moderne sfeerverlichting welke bij kan dragen aan de gezelligheid in uw stand.

led scherm in beursstand rai amsterdam
led scherm beursstand hannover
led scherm licht en geluid in beursstand rotterdam

BEURZEN IN NEDERLAND

Wij plaatsten in nagenoeg ieder beurscomplex van Nederland weleens een LED Scherm, truss carré, geluidsinstallatie of verlichting. De meest ervaring hebben wij echter in Ahoy Rotterdam, RAI Amsterdam en Jaarbeurs Utrecht.

BEURZEN IN DUITSLAND

De meeste internationale vakbeurzen in Europa vinden plaats in Duitsland. Wij plaatsten daar het vaakst led schermen, geluidsinstallaties, truss carrés en verlichting in Berlijn, Essen, Hannover, Keulen, Frankfurt en Nürnberg.

BEURZEN IN EUROPA

Omdat wij al vele jaren hebben bewezen dat onze led schermen, truss, verlichting en geluid sets van goede kwaliteit zijn, hebben wij ook elders in Europa diensten mogen verlenen, bijvoorbeeld in: België, Frankrijk en Kroatië.

BENIEUWD OF WIJ OOK IETS VOOR UW BEURSSTAND KUNNEN BETEKENEN?

Wij zouden het leuk vinden om met u in gesprek te gaan en samen te brainstormen over de beste audiovisuele invulling van uw stand. Hierna kunt u vanzelfsprekend geheel vrijblijvend bepalen of u een voorstel van ons wenst te ontvangen. Tevens bent u altijd welkom bij ons in Overijssel voor een demonstratie van onze producten; zodat u exact weet welk vlees u in de kuip hebt.

Zie ook: Grootbeeldscherm.nl (handelsnaam van Holiday Geluidsverzorging)

HUUR HET JUISTE LED SCHERM EN GELUID TIJDENS DE BEURS
WIJ VOORZIEN STANDS IN VELE EUROPESE LANDEN VAN DE BESTE AV-APPARATUUR
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.