GELUID HUREN RIJSSEN

Bent u op zoek naar audiovisuele professionals in de buurt van Rijssen waar u geluid kunt huren voor uw project? Wij zijn een Wierdens bedrijf die al vele decennia geluidsinstallaties verhuurd voor een scherpe prijs. Door de jaren heen hebben wij aan zeer veel evenementen in Rijssen een steentje bij kunnen dragen met kwalitatief hoogwaardige geluidsapparatuur.

GELUID VOOR EEN SCHERPE PRIJS

Wij proberen het huren van geluid voor zoveel mogelijk partijen betaalbaar te maken. Dit doen wij door een scherpe huurprijs te koppelen aan eerlijke tarieven voor dienstverlening. Als gedreven vakmensen doen wij altijd ons uiterste best om het beste resultaat neer te zetten.

GOED GELUID BIJ IEDER PROJECT

Al meer dan veertig jaar verhuren wij geluidsinstallaties, welke gebruikt worden bij diverse projecten. In Rijssen werd er regelmatig gebruik gemaakt van onze audio apparatuur in het theater, bij sportevenementen, feestelijke gelegenheden en presentaties.

SNELLE LEVERING IN RIJSSEN

Ons bedrijf is gevestigd op slechts 10 kilometer van Rijssen. Vanuit Wierden kunnen wij u bijna altijd op zeer korte termijn voorzien van een passende geluidsinstallatie. Vanwege de beperkte afstand, blijven ook de bezorgkosten tot het minimum beperkt.

BEELD, LICHT EN GELUID HUREN VOOR IN RIJSSEN

Als allround audiovisueel verhuurbedrijf kunnen wij u eveneens van dienst zijn op het gebied van beeld, licht, podia, regie, enzovoorts. Oftewel: U kunt de gehele audiovisuele invulling voor uw project huren bij dezelfde leverancier. Dit zorgt voor korte lijnen en duidelijke communicatie, daarnaast profiteert u bij ons van prettige een stapelkorting wanneer u kiest voor een totaalpakket. Er zullen weinig bedrijven zijn in de buurt van Rijssen waar apparatuur gehuurd kan worden tegen zo’n scherpe prijs-kwaliteitverhouding.

Is uw interesse gewekt? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en ontdek of wij iets voor elkaar kunnen betekenen.

geluid huren rijssen
Geluid huren voor projecten in Rijssen?
Luidprekers, Draadloze microfoon, PA Set, Media Player, etc.
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.