GELUID HUREN OLDENZAAL

Wilt u geluid huren omdat u bezig bent met de voorbereidingen op een aankomend evenement in Oldenzaal? Bij ons heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit geluidinstallaties in diverse soorten en maten. Omdat wij al ruim veertig jaar actief zijn op de audiovisuele markt, hebben wij een ruim assortiment opgebouwd. Hierdoor kunt u voor bijna ieder type project het juiste geluid huren. Diverse organisaties in Oldenzaal en omstreken maakten al naar volle tevredenheid gebruik van onze producten.

GELUID VOOR PRESENTATIE

Het is bij bedrijfspresentaties van groot belang dat het geluid goed geregeld is. Hier kunnen wij u bij helpen, met kwalitatief hoogwaardige apparatuur en professionele ondersteuning. Krachtig en helder geluid kunt u bij ons huren voor een scherpe prijs.

EVENEMENTEN IN OLDENZAAL

Dat wij het meest actief zijn op de zakelijke markt, betekent niet dat u bij ons niet kunt aankloppen als u geluid wilt huren voor andere evenementen. Wij ondersteunen u waar mogelijk ook graag als u een concert, festival of sportevenement in Oldenzaal.

PROFESSIONELE ONDERSTEUNING

Wilt u zich geen zorgen maken over het geluid tijdens uw evenement? Dan adviseren wij u de knoppen van het geluid te laten bedienen door een professionele geluidstechnicus. Dan heeft u uw handen vrij en kunt u zich focussen op de andere aspecten van uw project.

BEELD, LICHT EN GELUID HUREN VOOR IN OLDENZAAL

Als allround audiovisueel verhuurbedrijf kunnen wij u eveneens van dienst zijn op het gebied van beeld, licht, podia, regie, enzovoorts. Oftewel: U kunt de gehele audiovisuele invulling voor uw project huren bij dezelfde leverancier. Dit zorgt voor korte lijnen en duidelijke communicatie, daarnaast profiteert u bij ons van prettige een stapelkorting wanneer u kiest voor een totaalpakket. Er zullen weinig bedrijven zijn in de buurt van Oldenzaal waar apparatuur gehuurd kan worden tegen zo’n scherpe prijs-kwaliteitverhouding.

Is uw interesse gewekt? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en ontdek of wij iets voor elkaar kunnen betekenen.

geluid huren oldenzaal
Geluid huren voor projecten in Oldenzaal?
Luidprekers, Draadloze microfoon, PA Set, Media Player, etc.
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.